The Weeknd emotioneel

- Nieuws

The weeknd Selena Gomez
The Weeknd

The Weeknd kon zijn tranen niet bedwingen tijdens zijn optreden op Coachella.

De Canadese zanger zong alle nummers van zijn nieuwste ep, My Dear Melancholy, en tijdens het zingen van Privilege en Call Out My Name rolden er zichtbaar tranen over zijn wangen.

Zijn huidige Top 40-hit, Call Out My Name, zit duidelijk vol met hints naar zijn vorige liefde, Selena Gomez: ‘We found each other, I helped you out of a broken place but failing for you was my mistake’ en vooral de hint ‘I almost cut a piece of myself for your live’. Met die laatste zin lijkt hij te wijzen op de niertransplantatie die Selena Gomez vorig jaar heeft ondergaan. Zelf heeft The Weeknd nog niets bevestigd over de inhoud van het nummer. Enkele van de aanwezige bezoekers op Coachella schreven op sociale media dat The Weeknd een man met een gebroken hart is.

Hoe gebroken The Weeknd ook is… tijdens Coachella was er wel een ander moment rond de zanger want volgens E! News wist hij zijn ex, Bella Hadid, ook weer te vinden. “Bella is haar gevoelens voor The Weeknd nooit verloren en hoopt dat ze ooit nog bij elkaar zullen zijn. Op een feest rond Coachella zouden de twee weer hebben gezoend. “Ze waren de hele avond samen en vertrokken ook tegelijk. Bella zag er blij uit. Ze hadden alleen aandacht voor elkaar, knuffelden en maakten daar ook geen geheim van.”

(Foto: BSR Agency)