Stalker van Lily Allen opgenomen

- Nieuws

 Lily Allen
Stalker van Lily Allen opgenomen

Afgelopen vrijdag is de stalker van Lily Allen door de rechter veroordeeld voor het inbreken bij en achtervolgen van de zangeres. Hij moet zich nu laten opnemen in een gesloten psychiatrische inrichting voor behandeling.

Ook mag de stalker nooit meer in een straal van 100 meter van de Allen komen. Dat verbod geldt ook voor plekken waar ze een optreden geeft en kantoren waar de zangeres geregeld te vinden is. Volgens The Guardian mag hij zich ook niet meer laten zien in Kensington, Chelsea en Hammersmith & Fulham.


Tijdens de behandeling van de zaak sprak Gray alleen om zijn naam te bevestigen en hield verder zijn mond. Zijn advocaat bood namens hem een verontschuldiging aan en liet weten dat Gray bewust is van de hoeveelheid werk die doktoren moeten doen en wilde Allen ook verzekeren dat hij haar niet meer zal achtervolgen.


“De invloed van Mr. Gray op mij en mijn familie was enorm. Ik was al eerder ongekend van mijn stuk en van streek door de brieven die hij me stuurde en zijn contacten via sociale media. Maar de inbraak was echt angstaanjagend”, zo liet Allen weten.