Rihanna werkt aan reggae-album

- Nieuws

 Rihanna
Rihanna

Rihanna is druk op verschillende vlakken; schoenen, kleding, lingerie en zelfs sokken. Wel is ze weer bezig met nieuwe muziek en de 30-jarige zangeres wil een ander geluid gaan laten horen.

Er zijn plannen voor een reggaealbum. Over Bob Marley vertelt ze: “Ik ga als een toerist klinken als ik vertel wat mijn favoriete Bob-nummers zijn. Three Little Birds, No Woman No Cry en Redeption Song”, zo onthult Rihanna in een gesprek met Vogue. De zangeres vindt het nog te vroeg om te laten weten wie er aan dat album zou moeten meewerken. “Wanneer ik aan het werk ga doe ik dat volledig”, zo stelt ze over het maken van nieuwe muziek. “Ik voelde me verder vroeger schuldig wanneer ik tijd nam voor persoonlijke dingen.”

Op dat persoonlijke vlak bevestigd ze dat ze momenteel een relatie heeft: “Ik denk dat ik niet eerder heb ontmoet die het waard is”, waarbij ze de naam van zakenman Hassan Jameel niet noemt. “Nu ben ik 30. Dan zijn er dingen die ik moet doen? Moet ik me zorgen maken? Mijn eitjes gaan invriezen? Wat doe je als je 30 bent?” Wel maakte ze duidelijk dat er wat scheurtjes zijn gekomen in de verstandhouding met Drake: “Op dit moment is er geen sprake van vriendschap maar we zijn ook geen vijanden. Dat is gewoon wat het is.”

(Foto: BSR Agency)