Vrouw Marco Borsato wil niet dat dochter meedoet aan The Voice

- Nieuws

 Marco Borsato
marcoborsato2018.bsr

Leontine Borsato, de vrouw van Marco Borsato, wilt niet dat hun dochter Jada meedoet aan een programma als The Voice of Holland. 

Zo vertelt Leontine in het Veronica Magazine dat ze nooit heeft gewilt dat Jada meedoet aan The Voice. ''Als er een van je ouders in de jury zit kan je het nooit goed doen.'' "Als er niet gedraaid wordt, is het van: zie je, ze is te slecht. Wordt er wel gedraaid, dan is de gedachte: daar zit haar vader wie jurylid is achter. Er gaat ook best veel tijd in zitten en dat combineert lastig met school."

Moeder Borsato geeft haar kinderen wel de ruimte om hun ambitie voor zingen of acteren te ontwikkelen. "Jada zingt ook heel goed, maar ze zegt: ik ga daarnaast wel een studie doen waarop ik kan terug vallen. Ze is een heel verstandig grietje." Ook haar zonen Senna en Luca hebben ambitie voor een creatief vak vertelt Leontine. "Senna is enorm creatief, dus hij zal sowieso een vak kiezen waarin hij daar iets mee kan. Acteren, misschien in combinatie met iets anders. Hij weet het nog niet precies". "De oudste, Luca, heeft ook geacteerd, maar hij wil daar niet mee verder. Hij is nog zoekende."

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!