Snelle wint MTV EMA Best Worldwide Act in Sevilla

- Nieuws

 Dua Lipa Emma Heesters Snelle Ava Max Halsey
Snelle 2019

Afgelopen zondag vond de MTV EMA plaats in Sevilla. Alle grote artiesten over de hele wereld waren hier aanwezig. Ook de Nederlandse acts Snelle en Emma Heesters waren op het event. Check hier alle foto's, outfits en winnaars hier. 

Dua Lipa zingt nieuwe single
Afgelopen vrijdag bracht Dua Lipa haar nieuwe single, Don't Start Now, uit. Ondanks dat de zangeres dit jaar niet genomineerd was voor een MTV EMA was ze wel aanwezig ze kwam namelijk haar nieuwe track performen. Ook straalde ze op de rode loper in haar zwarte jurk en met haar nieuwe kapsel. 

Nederlands talent ook aanwezig
Natuurlijk was de winnaar van de MTV EMA voor Best Dutch Act, Snelle, ook aanwezig. Daarnaast verscheen ook de winnares van de MTV Push Award Emma Heesters op de rode loper. Naast hun aanwezigheid mocht Snelle ook de EMA voor Best Worldwide Act in ontvangst nemen! 

Mooiste outfits
Bij een awardshow met rode loper horen natuurlijk de mooiste outfits. Check hieronder een aantal van deze opvallende looks. 

Winnaars MTV EMA 2019
Natuurlijk werden er ook awards uitgereikt tijdens de MTV EMA's in Sevilla. Zo won Snelle de EMA voor Best Worldwide Act en Billie Eilish de EMA voor Best Song en Best New. Halsey ging er met de Best Look en Best Pop mee vandoor. En ook Taylor Swift won een EMA voor Best United States Act. 

(Foto's: BSR Agency)