Snelle pakt de Alarmschijf

- Nieuws

 Snelle
Snelle

Snelle durft zich vaak kwetsbaar op te stellen in zijn muziek en dat doet hij ook op Reünie, een openhartige track over zijn pestverleden. De komende week hoor je het nummer extra vaak op Qmusic: het is de nieuwe Alarmschijf.

Snelle, die in het dagelijks leven Lars Bos heet, groeide op in het dorpje Gorssel. Dat ligt vlakbij Deventer. Makkelijk had hij het niet altijd op school. Zo werd hij gepest vanwege zijn hazenlip en ging hij daarom niet iedere dag met plezier naar school. Op Reünie rapt hij hier openhartig over, maar laat hij ook weten dat hij zonder zijn pesters niet zo ver zou zijn gekomen. Na de middelbare school ging de jonge Lars zijn droom achterna en ging hij naar de Herman Brood Academie, om (een nog betere) rapper te worden.

Persoonlijk
Aan Het Parool vertelde Snelle al: "Als er iets is gebeurd, dan hoef ik er met niemand over te praten, maar dan vind ik het lekker om erover te rappen.” Zijn muziek is dus ook zijn uitlaatklep en dat leverde met Scars en Plankgas (met Frenna) al Top 40-hits op. Reünie gaat net een stapje verder. Let in de video ook op de schattige Jesse Schenk, die de jonge Snelle speelt. 

Foto: YouTube