Shakira en Jennifer Lopez treden op tijdens Super Bowl

- Nieuws

 Shakira Jennifer Lopez
Shakira Jennifer Lopez 2020

Deze zondag vindt de 54e editie van de Super Bowl plaats. De Super Bowl is één van de belangrijkste sportevenementen in de Verenigde Staten. Shakira en Jennifer Lopez zullen optreden tijdens de halftime-show van de wedstrijd. 

De halftime-show wordt elk jaar weer door tientallen miljoenen mensen gevolgd op televisie en online. Elk jaar krijgt één of meerdere artiesten de kans om op te treden tijdens de rust van de wedstrijd. Vorig jaar was dat Maroon 5 en het jaar daarvoor was de eer aan Justin Timberlake. Andere artiesten die ooit de halftime-show van de Super Bowl mochten invullen waren onder anderen Lady Gaga, Michael Jackson en Paul McCartney

Shakira en Jennifer Lopez tijdens halftime-show
Jennifer Lopez zegt niet te kunnen wachten om haar kunsten te laten zien op 's werelds grootste podium. Ook Shakira heeft zin in de show van vanavond: ze spreekt van een "American dream" die is uitgekomen. Elke artiest die de halftime-show mag invullen maakt hier een groot spektakel van. Hoe de zangeressen dat gaan doen check je vanavond tijdens de Super Bowl of morgen op onze website!

Check hier de halftime-show tijdens de Super Bowl uit 2019. 

(Foto: Instagram)