Seeb en Bastille scoren eerste Alarmschijf van 2019

- Nieuws

 Bastille Seeb
Seeb en Bastille scoren eerste Alarmschijf van 2019

Bastille en Seeb grijpen de eerste Alarmschijf van 2019 met hun track Grip. De hele komende week hoor je de track extra vaak op Qmusic.

Met Grip blijft de Britse band nog even in de dancesferen. Hun vorige track Happier werd een enorme hit en in sommige landen was het zelfs de grootste ooit voor Marshmello en Bastille. Waarom zou je het dan niet opnieuw wagen? En dus besloten de mannen samen te werken met het Noorse duo Simen Eriksrud en Espen Berg, oftewel Seeb. Zij hielpen Mike Posner in 2016 aan de grootste hit van het jaar in de Nederlandse Top 40, door onder meer 10 weken op nummer 1 te staan.

Bijzondere sound
Of dat nu ook weer gaat lukken, is nog maar de vraag. Feit is wel dat beide acts te spreken zijn over hun samenwerking. Zo liet Seeb weten: "Het eindigde als een eigen schepsel, met DNA van zowel Seeb, als Bastille. We waren allemaal erg betrokken bij het proces, ook al bevonden we ons allemaal op verschillende plaatsen; op een bepaald moment, zelfs op drie verschillende continenten.”

Zanger Dan van Bastille kan zich daar alleen maar bij aansluiten: “Seeb veranderde ons gitaarnummer in iets nieuws en heel anders. Hun productie brengt het ergens, naar een plek die we nooit hadden verwacht."

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!