Martin Garrix en Bonn scoren Alarmschijf

- Nieuws

 Bonn Martin Garrix
Martin Garrix

Never change a winning team. Dat moet Martin Garrix gedacht hebben, toen hij besloot om voor Home opnieuw samen te werken met Bonn. De komende week hoor je de track als Alarmschijf op Qmusic. 

Bonn, die in het echt Kristoffer Fogelmark heet, hoorde je ook al op Garrix-rammers High On Life en No Sleep die allebei de top 20 van de Top 40 haalden. Als je denkt dat zijn zang de enige bijdrage van de Zweed is, dan heb je het mis. Hij schreef namelijk ook mee en dat-ie daar goed in is, bewijst hij met de lijst met namen met wie hij gewerkt heeft. Kristoffer schreef tracks voor Demi Lovato, One Direction, 5 Seconds Of Summer en Avicii.

Schrijversteam
Naast de Zweedse singer-songwriter schreven er nog wat bekenden mee aan Home. John Martin ken je van Swedish House Mafia's Don't You Worry Child en Albin Nedler maakte veel tracks af van Avicii's laatste album TIM. Of dat tot een gruwelijk nummer heeft geleid? Dat check je de hele week extra vaak op Q. Het is de zevende Alarmschijf voor Martin Garrix, die daarmee de Nederlandse dj met de meeste Alarmschijven is. 

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!