Louis Tomlinson cancelt al zijn media-optredens

- Nieuws

 Louis Tomlinson
Louis Tomlinson

Vanwege het plotselinge overlijden van zijn zus Félicité heeft Louis Tomlinson voorlopig al zijn activiteiten stilgelegd. Met zijn nieuwe single Two Of Us zou hij een promotourtje doen, maar dat gaat dus niet door.

Louis is kapot van het verlies van zijn jongere zus. Een bron vertelt aan The Sun: "Louis zit er overduidelijk doorheen. Hij heeft alle promotionele activiteiten geannuleerd. Het is gewoon een grote tragedie. Gelukkig wil iedereen wil er zijn voor Louis, die de leider van zijn familie is sinds het verlies van zijn moeder. Hij is er ook altijd voor al zijn broers en zussen."

Groot verlies
Félicité, die op Instagram enorm populair was en modeontwerpster wilde worden, werd afgelopen woensdag dood aangetroffen in haar woning. Haar dood wordt nog onderzocht, maar volgens ingewijden zou ze zijn overleden aan een hartaanval. "Ze was geliefd bij Louis en haar hele familie," vertelt een andere bron, die dichtbij de familie staat. 

"Iedereen is totaal ingestort, zoals je je kunt voorstellen. Ze had zoveel vrienden en ze was zo'n positief blij persoon. Het is een enorm verlies voor de wereld. Félicité was een lieve, zorgzame, heldere, gepassioneerde, populaire en mooie jongedame."

Check hier de songtekst van Louis' nieuwste track Two Of Us.

Foto: BSR Agency