Kritiek op Katy Perry

- Nieuws

 Katy Perry
Kritiek op Katy Perry

Afgelopen vrijdag verscheen Bon Appétit, de nieuwe single van Katy Perry waarop ook Migos te horen is.

De samenwerking tussen Katy Perry en Migos doet een groot aantal fans van de zangeres verbazen. Die kunnen het namelijk maar moeilijk snappen dat de 32-jarige zangeres de samenwerking met juist dit trio heeft opgezocht. De heren kwamen eerder dit jaar namelijk in opspraak na kritiek op iLoveMakonnen, die in januari via zijn sociale media deelde dat hij op mannen valt. Migos zou in een artikel homoseksualiteit hebben afgekeurd.

Migos kwam daarna met een openlijk excuus: “We zijn allemaal fan van de muziek van Makonnen en we wensen dat hij zich nooit had hoeven verstoppen. We voelen dat de wereld naar de klote is omdat mensen voelen dat ze zich moeten verstoppen en dat wij dan weer opmerkingen moeten maken over iemands geaardheid. We hebben geen enkele moeite met de seksuele voorkeur van iemand. We houden van alle mensen, hetero of homo en we bieden onze excuses aan als we iemand hebben beledigd.”

Daarmee lijkt voor Katy Perry, die vorige maand tijdens het Human Rights Gala werd onderscheiden met de National Equaty Award, de kous af. En daarbij kreeg ook Katy Perry geregeld kritiek uit de hoek van de LGBT-gemeenschap vanwege haar nummers Ur So Gay en I Kissed A Girl.