Jason Derulo en Adam Levine pakken Alarmschijf

- Nieuws

 Jason Derulo Adam Levine
Jason Derulo en Adam Levine pakken Alarmschijf

Jason Derulo poept hits uit alsof het niets is. De zanger werkt op Lifestyle samen met Maroon 5’s Adam Levine. De komende week hoor je de track de hele week als Alarmschijf bij Qmusic.

Als er één artiest is die zijn carrière een boost heeft gegeven met TikTok, dan is het Jason Derulo wel. Met meer dan 42 miljoen volgers is hij de meest gevolgde, gevestigde muzikant op het platform. En dat betaalt zich uit. Pak alleen al zijn Top 40-statistieken er maar eens bij. Tussen 2015 en 2020 scoorde de Amerikaan 7 Top 40-hits en daarvan wisten er slechts drie de top 10 te bereiken, terwijl de overige 4 nummers niet verder kwamen dan de 31e plek. Na 2019 gaat het veel harder: Savage Love (Laxed – Siren Beat) kwam op nummer 1, terwijl Take You Dancing tot 10 kwam en Love Not War – The Tampa Beat nu in de top 3 staat. Al die nummers gingen als een speer op de populaire videoapp. Nu staat alweer de volgende track klaar om de wereldwijde charts onveilig te maken. Lifestyle maakte Jason met Maroon 5-zanger Adam Levine.

Adam kan 't ook zonder band
Je zou het bijna vergeten, maar Adam Levine wist ook zonder Maroon 5 hits te scoren. In 2011 was hij te horen op Stereo Hearts van Gym Class Heroes, dat tot de achtste plaats in de Nederlandse Top 40 wist te komen. In 2015 was het opnieuw raak, toen hij met R. City de enige echte hitlijst van Nederland bereikte. Die track kwam destijds tot nummer 4. De overeenkomst tussen beide hits? Allebei werden ze uitgeroepen tot Alarmschijf, net als Lifestyle nu. Nog een leuk weetje: de Amerikaanse zanger wist ook nog eens drie keer niet verder te komen dan de Tipparade. Dat gebeurde met Heard ‘Em Say (met Kanye West) in 2006, met Bang Bang (met K’naan) in 2010 en met Yolo (met The Lonely Island en Kendrick Lamar) in 2013.

Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!

Foto: cover single