Ch!pz nu ook dankzij Kim Kardashian viral op TikTok

- Nieuws

 Ch!pz
Ch!pz nu ook dankzij Kim Kardashian viral op TikTok

1001 Arabian Nights van Ch!pz ging al als een malle op TikTok, maar nu Kim Kardashian ook aan de haal is gegaan met de nummer 1-hit uit 2004, is het hek helemaal van de dam.

Kim plaatste een filmpje waarop ze samen met dochter North West danst op het nummer van de Nederlandse groep. Dat is inmiddels meer dan 8,2 miljoen keer bekeken. Daarmee sluit de Kardashian-telg aan bij de hype die de afgelopen maanden steeds groter werd. Over de hele wereld doen gebruikers van de app een zelfde dansje op 1001 Arabian Nights: met je vingers beeld je het getal 1001 uit en vervolgens dans je losjes met je vuisten. 

@kimandnorth

Silly time with my Northie

♬ original sound - Taeao

Nieuwe muziek? 
Het legt de groep, bestaande uit Rach-L, C!lla, Peter en Kev!n, geen windeieren. De track gaat inmiddels ook hard bij de streamingdiensten en Ch!pz krijgt heel wat meer aanvragen voor optredens. Ook in het buitenland staan er weer shows gepland, waaronder in landen waar de muziek van Ch!pz niet eerder werd uitgebracht. De groep is overdonderd door het succes, maar vindt het naar eigen zeggen 'superleuk' dat hun muziek viral gaat. Of het ook leidt tot nieuwe muziek, is nog de vraag. Groepslid Cilla Niekoop (C!lla) laat weten dat zij en haar maatjes daar misschien maar eens over moet praten. 

Dikke nummer 1-hit in de Top 40
1001 Arabian Nights stond in 2004 4 weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. Het nummer stond in totaal 13 weken in de Lijst der Lijsten. 

Foto: cover single