Cardi B niet op tournee met Bruno Mars

- Nieuws

 Bruno Mars Cardi B
Cardi B niet op tournee met Bruno Mars

Dit najaar zou Cardi B met Bruno Mars op tournee gaan, met de zangeres heeft toch besloten om dit niet te doen. De reden? De nog maar net bevallen rapper wil meer tijd met haar dochter doorbrengen en ze heeft meer tijd nodig om weer in shape te komen.

Op Twitter schrijft ze: “Ik dacht dat zes weken wel genoeg zouden zijn om lichamelijk en geestelijk te herstellen van de bevalling van mijn dochter. Ik dacht ook dat ik haar mee zou kunnen nemen op tournee, maar ik denk dat ik het mama-zijn heb onderschat.”

Gezondheid
Niet alleen haar lichaam speelt een rol, ook de gezondheid van haar kind speelt mee. De arts van Cardi B heeft haar laten weten dat het niet verstandig is om zonder kind op pad te gaan. Ook is het niet verstandig om nu al een zware reis met de kleine aan te gaan.

Bruno Mars laat weten dat hij alle begrip heeft voor de beslissing van de ster, met wie hij de remix van Finesse heeft gemaakt. Dit najaar start hij met de laatste reeks concerten van zijn wereldtour in Noord-Amerika. “Het belangrijkst is jouw gezondheid en dat van je familie,” schrijft de zanger op Instagram. “Je hebt een goede beslissing genomen. Geef je kleine meid een dikke knuffel namens iedereen die betrokken is bij de 24K Magic World Tour!”

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!