Buren Ed Sheeran woedend om illegaal zwembad

- Nieuws

 Ed Sheeran
Ed Sheeran

De buren van Ed Sheeran hebben een officiële klacht ingediend bij de gemeente omdat de zanger zijn natuurvijver stiekem zou gebruiken voor poolparties. De zanger zou de regels van zijn vergunning hierdoor schenden.

Ed Sheeran heeft een aantal jaar geleden een vergunning aangevraagd voor een natuurvijver met als doel de natuur te behouden en verbeteren. Het zou een drinkplaats zijn voor vogels en kleine zoogdieren. Hiervoor en voor het aanleggen van een trap om de vijver te betreden heeft Sheeran toestemming gekregen van de gemeente. De voorwaarde was wel dat de vijver niet voor andere doeleinden mocht worden gebruikt, dus ook niet om in te zwemmen. Echter zouden de buren erachter zijn gekomen dat Ed zich niet bepaald aan deze regels houdt. In luchtfoto's van de buren is te zien dat er een duikplank, kleedkamer en een trap langs de vijver zijn gebouwd op het landgoed in Suffolk. 

 

Officiële klacht
De buren hebben een officiële klacht ingediend bij de gemeente. De buren geloven dat de aanleg van de vijver meer bedoeld is voor een wilde levensstijl dat voor het wild. Ed Sheeran heeft nog niet gereageerd op de klacht.

Check de songtekst van Ed Sheeran zijn Top 40-hit Happier

(Foto: Instagram)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!