Ariana Grande gaat niet naar Grammy Awards

- Nieuws

 Lady Gaga Ariana Grande
Ariana Grande 2019

Ariana Grande weigert op te treden tijdens de awardshow op 10 februari. Ook zal de zangeres niet aanwezig zijn bij de uitreiking van de Grammy Awards. 

De reden dat Ariana Grande niet op wilt treden komt door onenigheid met de producenten van het prijzengala. De zangeres zou haar nieuwste single 7 Rings niet mogen performen vertelt het Amerikaanse entertainmentblad Variety. 

Producten bepalen welke nummers 
Ze mag niet alleen haar nieuwste single niet spelen, ook willen de producenten van de awardshow bepalen welke nummers Ariana Grande wél ten gehore brengt. Daar is de zangeres het duidelijk niet mee eens en zal dus niet aanwezig zijn tijdens de Grammy Awards. 
Volgens bronnen zouden de andere artiesten wél zelf mogen bepalen welke nummers zij performen tijdens hun optreden. 

Lady Gaga treedt wel op
De zangeres zal aanstaande zondag optreden op het gala. Hiermee laat ze haar show op de BAFTA's in Londen schieten vertelt Deadline. Lady Gaga is genomineerd voor vijf Grammy's, waaronder vier keer voor het nummer Shallow van de film A Star Is Born. De vijfde nominatie is voor de beste pop solo uitvoering voor haar pianoversie van het nummer Joanne zo schrijft Nu.nl

Check de songtekst van Ariana Grande haar nieuwste Top 40-hit 7 Rings. 

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!