Alarmschijf voor 5 SOS en The Chainsmokers

- Nieuws

 The Chainsmokers 5 Seconds Of Summer
Alarmschijf voor 5 SOS en The Chainsmokers

Na 33 weken is Youngblood van 5 Seconds Of Summer uit de Top 40 verdwenen. Een schrale troost: lang hoef je de band waarschijnlijk niet te missen in de Lijst der Lijsten, want de groep heeft nu een collab met The Chainsmokers uit. En die track, Who Do You Love, is de hele komende week Alarmschijf op Qmusic.

Dat The Chainsmokers verder kijken dan EDM, mag geen verrassing zijn. Zo scoorden Alex Pall en Drew Taggart al een dikke hit met Something Just Like This, waarop Coldplay te horen is. En de mannen zijn nog lang niet klaar met bands, want onlangs onthulden ze al dat ze een track hadden opgenomen met de rockers van Blink-182. Daar moeten we nog even op wachten, want eerst is er de samenwerking met 5 Seconds Of Summer.

Meer hits onderweg?
Dat die groep populair is, is een understatement. Toen Qmusic vorig jaar kaarten weggaf voor hun concert in de Ziggo Dome, kwam er nog net geen stoom uit de computer. Hoewel de band in het buitenland al niet meer uit de charts weg te denken is, scoorden Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford en Ashton Irwin hier in Nederland pas hun eerste Top 40-hit met Youngblood. Gelukkig liet Michael onlangs al weten dat de Australiërs met een nieuw album bezig zijn, dus maak je borst maar nat voor nog meer 5 SOS-hits.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!