Michelle Williams gaat trouwen

- Nieuws

 Destiny's Child
Destiny's Child

Michelle Williams heeft aan People Magazine laten weten dat ze gaat trouwen.

De Destiny’s Child-ster die ook dit weekeinde op het podium zal staan naast Beyoncé kon het niet langer geheim houden. Vorige maand heeft Chad Johnson haar gevraagd met hem te trouwen en daarop heeft ze ‘ja’ gezegd.

De twee kennen elkaar inmiddels ruim een jaar. Over de eerste ontmoeting met Chad vertelt ze: “Het was in een verschrikkelijk donkere plek”, zo vertelt ze over de plek waar het gebeurde. Ik had een plek nodig waar ik een gevoel van hoop en herstel, noem het verjonging, kon vinden om met God verbonden te raken”, zo zei ze. Daar ontmoette ze pastoor Chad Johnson. De twee deden het vooral rustig aan tijdens de eerste periode.

In juli begonnen de twee met daten: “We hebben zelfs een periode van drie maanden gehad waarin we elkaar niet eens zagen, puur om een sterke basis op te bouwen. Toen spraken we elkaar alleen via de telefoon en via Facetime. Het was echt bouwen op basis van vriendschap en communicatie.”

Williams was in 2004 al eerder verloofd maar toen kwam het niet tot een huwelijk. Inmiddels is Chad voorgesteld aan de familie van Williams, haar vrienden, en de twee andere leden van Destiny’s Child, Beyoncé en Kelly Rowland. Het is de bedoeling dat de twee deze zomer daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen.

(Foto: BSR Agency)