Michael Jackson weer aangeklaagd

- Nieuws

 Michael Jackson
Michael Jackson weer aangeklaagd

Het houdt niet op... De zanger is inmiddels al zeven jaar dood maar toch is er een nieuwe aanklacht tegen Michael Jackson.

Choreograaf Wade Robson heeft voor de zoveelste keer de King of Pop aangeklaagd, zo meldt NY Daily News. Hij klaagt de bedrijven van de zanger aan omdat hij op jongere leeftijd misbruikt zou zijn door de zanger en dat de bedrijven daar kennis van hadden. Zo regelden ze onder meer vervoer en cadeautjes voor de kinderen. Robson zou als vijfjarige een danswedstrijd hebben gewonnen en later werd hij uitgenodigd op Neverland, het landgoed van Michael Jackson. Daarna zou hij acht jaar lang misbruikt zijn. 

 

Het team van advocaten wil nu inzage in de bewijzen die Robson heeft voor zijn zaak. Ze verdenken hem op voorhand van valsheid in geschrifte en willen al zijn mails, computers en apparaten bekijken. “Robson heeft meer dan zeventig e-mails bewerkt tussen hem en zijn familie. Hij heeft deze gesprekken vervolgens verstopt”, zo laat het team van advocaten van kamp Jackson weten.