Lionel Richie wil wel weer vader zijn

- Nieuws

 Lionel Richie
Lionel Richie wil wel weer vader zijn

De man van dik 230 miljoen euro ziet het huwelijk niet meer zitten, maar de 67-jarige Lionel Richie zou dolgraag nog een kind willen.

Rond de zanger ontstond deze week een flinke discussie, vooral omdat de zanger nu te oud zou zijn voor een kind. Richie zou bijvoorbeeld dik in de tachtig zijn als een kind zou slagen op school. Eerlijk of niet… Lionel ziet het als een manier om zijn toewijding aan een vrouw te kunnen onderstrepen: “Ik wil heel graag weer vader worden. Misschien is dat een beetje raar om te horen maar zo zie ik het. Lisa en ik vinden het idee van kinderen gewoon gaaf. Aan de andere kant vind ik het huwelijk een heel ander ding, het is een slecht idee voor mannen”, zo vertelde Lionel Richie in een gesprek met The Mirror.

Over trouwen vertelde hij: “Ik ben het twee keer geweest en het was erg duur voor me. Ik heb geen idee of ik het voor een derde keer ga doen – vrouwen hebben het voor me verpest. Kinderen zijn het probleem niet, de ex-vrouwen zijn dat. Dat is waarom ik niet nog een keer zal trouwen, maar ik heb er totaal geen probleem om me op andere manieren te binden.”