‘Lionel Richie volgt Sofia helemaal niet’

- Nieuws

 Lionel Richie
‘Lionel Richie volgt Sofia helemaal niet’

Eind vorige maand deelde Sofia Richie, de dochter van Lionel, dat haar vader iedere dag checkt waar haar mobiele telefoon is.

“Ik krijg daar steeds een melding van. Ik denk dat het grappig is dus vertel ik hem niet dat ik het weet”, zo deelde ze via Twitter. Het is duidelijk dat papa Richie wel haar tijdlijn op Twitter volgt, want tijdens een gesprek bij USA Today ontkende hij de verdenking van zijn dochter: “Zou ik mijn kinderen op die manier volgen? Denk je nou echt dat ik zo’n gast ben?”, zo zei de 67-jarige zanger.


“Ik snap het ook niet. Ik traceer ze niet. Nicole dacht zelfs dat ik detectives achter haar aan had gestuurd. Ik vertel mijn kinderen steeds hetzelfde: ‘ik ben de baas van Chicago. Ik ben de baas van Miami. Ik ben overal ter wereld en wanneer je op de luchthaven bent dan heb ik mijn connecties. Je kunt zeker geen club binnen glippen. Ik ben namelijk de baas’. Dus denken ze dat ik zo ‘sneaky’ ben. Ik word wel gebeld met ‘hé, wilde je laten weten dat Sofia net binnen is gelopen’. Ik bedoel… heb ik dan gebeld? Nee… ik volg niet.”