Lionel Richie probeert te overleven

- Nieuws

 Lionel Richie
Lionel Richie probeert te overleven

Na het overlijden van David Bowie en Prince is Lionel Richie erg geschrokken. De 66-jarige zanger was goed bevriend met beide artiesten en vertelde dat hun overlijden hem heeft geholpen aan een nieuwe blik op het leven.

"Elke keer dat we een herinnering zoals deze krijgen gebruik ik het als een wake-up call om door te gaan met mijn leven", zo vertelde hij in een interview met The Mirror. "Wat je ook van plan was om te doen, doe het nu. De volgende maand of het volgende jaar is niet beloofd."

 

David Bowie overleed begin dit jaar in januari na een gevecht met kanker. Hij is 69 jaar oud geworden. Prince werd in april op 57-jarige leeftijd dood in zijn huis gevonden. Voor Lionel voelt het overlijden van zijn twee leeftijdgenoten beangstigend aan: "Ik heb altijd gedacht dat ik de hipste oude gast zou zijn die ooit geleefd heeft. Rond hangen met alle jonge gasten - maar we verliezen ze. Prince heeft mij compleet verrast. Ik was niet voorbereid op hem. Gelukkig hebben we altijd nog zijn muziek om te beluisteren. Maar ik wil je hier persoonlijk. Ik wil je aanwezigheid. Ik wil je elke dag zien", aldus Richie.

 

Lionel heeft besloten zich te richten op het overleven, overleven van rock 'n' roll. "Mijn lichaam proberen te onderhouden is mijn nieuwe taak. Ik probeer dit ding, genaamd rock 'n' roll, te overleven. De nieuwe manier van touren is om de tour te overleven. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk." Om te overleven probeert Lionel veel oefeningen te doen en goed te eten. "Goed rekken en strekken is de oplossing. De andere geheimen zijn water, slaap en gezond eten."