Lily Allen was alles kwijt

- Nieuws

 Lily Allen
Lily Allen

Lily Allen heeft in een gesprek met Vulture laten weten dat ze alles in haar leven kwijt was geraakt en zelf ook verantwoordelijk is geweest voor het mislukken van haar huwelijk met Sam Cooper.

In 2010 kreeg de Britse zangeres een miskraam en niet veel later kwam ze in een identiteitscrisis. Ook werd ze in die tijd opgenomen in het ziekenhuis om behandeld te worden voor geestelijke problemen. Toch gaf ze een jaar later haar ja-woord aan Sam Cooper waarna ze als artiest de naam Lily Rose Cooper ging gebruiken.

Ze bekende in het interview dat ze haar man had bedrogen: “Ik was een slechte moeder. Ik deed mijn werk niet goed en werd met een kater wakker in een tourbus midden in Wisconsin. Ik heb mijn man bedrogen en eigenlijk wilde ik alleen maar bij mijn kinderen zijn.” Allen raakte uiteindelijk alles kwijt: “Ik verloor mijn huwelijk, mijn huis en mijn verstand. Vanaf de grond heb ik alles weer moeten opbouwen. Ik was al mijn vrienden kwijt en kon met niemand praten. Ik was helemaal alleen.”

(Foto: BSR Agency)