Lily Allen overweegt aanklacht

- Nieuws

 Lily Allen
Lily Allen

Lily Allen heeft in een gesprek met James O’Brien laten weten dat ze een aanklacht overweegt tegen iemand die haar seksueel heeft lastig gevallen.

Tijdens het gesprek in de Unfiltered Podcast spraken de twee over alle commotie rond Harvey Weinstein. “Als Harvey Weinstein beschuldigd zou zijn van het vermoorden van 52 mensen dan zou hij nu in de gevangenis zitten. Dat zit hij niet”, zo deelde Lily Allen en waarmee ze stelt dat er nog niet genoeg wordt gedaan. Ook de zangeres zelf deed een onthulling: “Ik ben ook lastiggevallen”, zo zei ze. “Om juridische redenen kan ik er niet teveel over te zeggen maar ik zit in het proces er wat mee te gaan doen”, aldus de 32-jarige Britse. Daarbij gaat het haar vooral om rechtvaardigheid en niet om geld.

“Ik denk dat de meeste vrouwen het gewoon kwijt willen. Om het niet nog langer mee te hoeven dragen. Want het gaat vanzelf niet weg”, zo stelt ze. “Ineens en nu pas voel ik dat ik de naam van die klootzak uit mijn mond kan krijgen en dus ook uit mijn hoofd. Ik hoef geen geld. Als het daar om zou draaien… dat is niet wat ik wil.”

(Foto: BSR Agency)