Lily Allen over haar nieuwe album

- Nieuws

 Lily Allen
Lily Allen over haar nieuwe album

Na haar relatiebreuk met Sam Cooper (in 2015) heeft Lily Allen gewerkt aan een nieuw album. Daarop zal vooral haar relatiebreuk aan de orde komen.

“Vreemd genoeg is dit album geïsoleerd. Het draait vooral om mij en mijn relatie met mijn kinderen, het einde aan mijn relatie, misbruik enzovoort”, zo deelt Lily Allen met News Roast. De zangeres kwam vorig jaar negatief in het nieuws nadat ze straalbezopen werd gezien en door haar vriend moest worden afgevoerd. De 31-jarige zangeres heeft nu een relatie met dj Dan Londen: “Als we gaan trouwen dan wordt ik Lily Londen”, zo stelt ze. In 2013 stond ze, ten tijde van haar huwelijk met Sam Cooper, in de Top 40 als Lily Rose Cooper toen True Love, haar duet met P!nk, de 19e plaats bereikte.


Op haar nieuwe album zal ze ook haar kritiek op de Britse overheid laten horen: “Het is best wel lastig om een politieke boodschap te brengen zonder erg te preken en ernstig te zijn en daarbij tegelijk een pakkend popliedje te maken. Ik heb het twee keer gedaan op dit album en dat is iets om naar uit te kijken”, aldus Allen.


Rond de 31-jarige Britse is het al een tijdje stil. Na haar top 10-hits Smile, Fuck You en Not Fair was Hard Out There in 2013 haar laatste succes in ons land.