Familie Michael Jackson woedend

- Nieuws

 Michael Jackson Bob Dylan
Familie Michael Jackson woedend

De familie en fans van Michael Jackson zijn boos op acteur Joseph Fiennes die de zanger vertolkt in de nieuwe serie Urban Myths.

In de Britse comedyserie zien we een aantal acteurs die bekende mensen nadoen. Zo zien we dat Adolf Hitler, Bob Dylan en Elizabeth Taylor worden nagespeeld. Ook de King Of Pop wordt nagespeeld maar de familie van Michael is niet blij met de eerste beelden van de serie, meldt Rolling Stone. The MJCast die verantwoordelijk is voor de podcast van de zanger, vroeg aan de dochter van Michael wat ze hiervan vond. “Ik ben er zo door beledigd en ik weet zeker dat meerderen mensen dat zijn, en eerlijk gezegd moet ik er van kotsen” antwoorden Paris. Ook Taj, de broer van Michael, plaatse op Twitter: “Helaas is dit waar mijn familie mee te maken heeft. Ik kan geen woorden vinden voor dit schaamteloze gebrek aan respect.”

Paris Jackson vervolgde haar woede nog. “Het maakt me boos om te zien hoe mensen kennelijk dit opzettelijk doen om te beledigen, niet alleen richting mijn vader maar ook mijn peettante Liz. Waar is het respect? Ze werkten via bloed, zweet en tranen voor jaren om diepgaande en opmerkelijke dingen na te laten. Beschamend uitgebeeld.” Fans van de zanger vonden de keuze van een blanke acteur die een afro-Amerikaanse zanger vertolkt, zeer ongepast. De acteur reageerde vorig jaar dat Jackson wel een probleem had met pigment en hij dichterbij hem kwam dan zijn oorspronkelijke kleur. The MJCast wil nu Urban Myths gaan boycotten.