Blake Shelton vierkant achter Gwen?

- Nieuws

 Christina Aguilera Patti LaBelle P!nk Alicia Keys Gwen Stefani

Het rommelt flink bij de Amerikaanse The Voice. Nadat vorige week Gwen Stefani liet weten per direct te willen stoppen bij de tv-talentenjacht denkt ook Blake Shelton na over zijn vertrek.

Gwen Stefani is op dit moment geen coach maar werkt als adviseur voor het team van Blake Shelton. Zelf zit de country-zanger inmiddels al vijf jaar in de draaiende stoelen van The Voice. Zijn nieuwe liefje, Gwen Stefani, had vorige week een aanvaring met de productie omdat ze niet gevraagd was als coach voor een nieuw seizoen.


Blake heeft nu voor het eerst ook laten doorschemeren klaar te zijn met de tv-show met het conflict hoogstwaarschijnlijk als aanleiding. Een insider vertelde Radar Online: “Hij zegt dat hij gek is op The Voice omdat het hem bij Gwen heeft gebracht, maar wil zich uiteindelijk meer concentreren op zijn loopbaan en andere artiesten mogelijkheden wil bieden die hij heeft gehad.”


Dat Stefani en Shelton met elkaar verbonden zijn blijkt ook uit het duet dat maandag verscheen, Go Ahead And Break My Heart. Het is één van de nummers die op het tiende album van Shelton komt te staan. Dat album, If I’m Honest, verschijnt op 20 mei.
Miley Cyrus zal Christina Aguilera gaan vervangen die al eerder aangaf te zullen vertrekken. Ook Alicia Keys zal zich komend seizoen met nieuw talent bezig gaan houden.


Maandag werd bekend dat P!nk assistentie zal gaan verlenen in het huidige seizoen van The Voice. Naast Sean Combs, Tori Kelly, Patti Labelle en Gwen Stefani zal ze alle teams van haar adviezen voorzien.