Armin van Buuren maakt kerstsingle

- Nieuws

 Armin Van Buuren
Armin van Buuren maakt kerstsingle

Afgelopen woensdag presenteerde Armin van Buuren een nieuwe versie van zijn hit Sunny Days, nu met de titel Christmas Days.

Het idee ontstond een paar weken geleden op kantoor en op dat moment had de dj nog wel twijfels. Toen Armin de tekst wat nauwgezetter bekeek zag hij dat het nummer inderdaad raakvlakken had met Kerst. “Gisteravond zat ik op de bank en toen had ik contact met de zanger van Sunny Days, Josh Cumbee en vanmorgen om zes uur kreeg ik een eerste versie van Christmas Days. Die vond ik eigenlijk zo te gek dat ik die heb opgestuurd naar mijn platenlabel Armada Music”, zo vertelde Armin woensdag tijdens de Coen & Sander Show op Radio 538.

Ook bij het label was iedereen zo enthousiast dat het in een tijdsbestek van 24 uur is gelukt om een nieuwe track te maken: “Dat heb ik nog nooit meegemaakt. We hebben nog heel erg lang overlegd over de tekst en er moesten natuurlijk nog een paar kerstbellen in. Maar hij is af!”

De dj liet weten zelf best een beetje jaloers te zijn op Mariah Carey en George Michael die ieder jaar met hun kerstnummers weer succesvol zijn maar mogelijk dat deze Christmas Days de komende tijd aan dat rijtje gaat worden toegevoegd.

(Foto: BSR Agency)