Top 40: Alan Walker, Noah Cyrus en Digital Farm Animals hoogst nieuw

- Hitlijsten

 Digital Farm Animals Jacob Banks Timbaland Alan WalkerNoah cyrus
Top 40: Alan Walker, Noah Cyrus en Digital Farm Animals hoogst nieuw

Alan Walker, Noah Cyrus en Digital Farm Animals komen deze week het hoogst de Top 40 binnen met All Falls Down. Ook ex-Alarmschijf Unknown (To You) (Timbaland Remix) van Jacob Banks is nieuw.

28. ALL FALLS DOWN – Alan Walker, Noah Cyrus & Digital Farm Animals
Het is bijna twee jaar geleden dat Alan Walker de wereld veroverde met Faded. Het was de doorbraak van de in Engeland geboren dj/producer, die als 2-jarig jochie met zijn ouders naar Noorwegen verhuisde. Dat is het geboorteland van Alans moeder. Tot nu slaagde Alan er niet in om een tweede hit te scoren, maar dat verandert met All Falls Down. Het is een samenwerking met de Amerikaanse Noah Cyrus, inderdaad het ruim zeven jaar jongere zusje van Miley én dochter van countryster Billy Ray Cyrus, en de Britse producer Nick Gale alias Digital Farm Animals. Hij stond dit jaar al in de Top 40 met Back To You, samen met Louis Tomlinson en Bebe Rexha, Radio 538 bestempelde All Falls Down als Dance Smash.


37. UNKNOWN (TO YOU) – TIMBALAND REMIX – Jacob Banks & Timbaland
Met de gewone versie van Unknown (To You) slaagde Jacob Banks er dit najaar niet in om de Top 40 of Tipparade te halen, maar dankzij de bemoeienissen van Timbaland gaat de track nu met succes in de herkansing. De remix die de Amerikaanse producer maakte van Unknown (To You) levert Jacob zijn eerste Top 40-notering op. De 25-jarige Brit, die in 2012 een muziekwedstrijd van sportmerk Adidas won en mede daardoor de kans kreeg om een carrière als zanger te beginnen, stond al wel twee keer in de Tipparade. In 2016 met What Do You Love (samen met Seeb) en eerder dit jaar nog met Chainsmoking. De remix die Timbaland maakte van Unknown (To You) is door Radio 538 inmiddels al uitgeroepen tot Alarmschijf.

Fotocredit: BSR Agency