Top 40: Miley Cyrus en Mark Ronson meteen in top 10

- Hitlijsten

 Miley Cyrus Mark Ronson Frenna Jonna Fraser Idaly Emms Halsey
Top 40: Miley Cyrus en Mark Ronson meteen in top 10

Mark Ronson en Miley Cyrus maken een vliegende start in de Top 40: Nothing Breaks Like A Heart knalt binnen op de tiende plek van de Media Markt Top 40. Naast deze ex-Alarmschijf zijn er nog twee binnenkomers in de Lijst der Lijsten.

10. NOTHING BREAKS LIKE A HEART – Mark Ronson feat. Miley Cyrus

Na Amy Winehouse (Valerie) en Bruno Mars (Uptown Funk) is Miley Cyrus de volgende die met Mark Ronson een dikke Top 40-hit scoort. De 43-jarige Brit werkte als componist en producer de afgelopen jaren samen met nog veel meer bekende namen. Ook zit Mark met Diplo achter het project Silk City. Hun samenwerking met Dua Lipa, Electricity, vind je deze week op nummer 20 in de Media Markt Top 40. De komende periode zal Mark vooral druk zijn met het uitbrengen van zijn nieuwe album. Dat zal vol staan met ‘sad bangers’, zoals hij het onlangs zelf omschreef in een interview. Naast Miley Cyrus is onder anderen Lykke Li op dat album te horen. Radio 538 koos Nothing Breaks Like A Heart onlangs als Alarmschijf.

33. LOUBOUTIN – Frenna feat. Jonna Fraser feat. Emms feat. Idaly

Een damesschoen. Dat is een Louboutin. En dan niet zomaar een schoen, maar een ontwerp van de Fransman Christian Louboutin, waarmee je iemand flink op kosten jaagt als je die voor Kerst wilt hebben. Het is ook de titel van de negende Top 40-hit van Frenna, afkomstig van zijn nieuwste album. Dat verscheen vorige maand en heet Francis. De echte naam van de 27-jarige rapper uit Den Haag is namelijk Francis Edusei. Louboutin is een samenwerking met Jonna Fraser, Emms en Idaly. Die eerste twee stonden al eerder in de Top 40, maar Idaly maakt met Louboutin zijn debuut in de lijst. Idaly Faal, zoals hij voluit heet, stond door samenwerkingen met Bokoesam, Ronnie Flex en Josylvio al wel drie keer in de Tipparade.

36. WITHOUT ME - Halsey

De afgelopen maanden hadden Halsey en G-Eazy een knipperlichtrelatie met elkaar, maar een paar weken geleden werd bekend dat de twee definitief uit elkaar zijn. Niet gek dus dat de nieuwste hit van Ashley Frangipane, zoals Halsey in het dagelijks leven heet, over die breuk gaat. Het levert de Amerikaanse haar vierde Top 40-hit op. Als een stukje melodie uit Without Me je bekend voorkomt, dan klopt dat. Halsey heeft namelijk een sampletje gebruikt uit de hit Cry Me A River van Justin Timberlake uit 2003. Vandaar dat Justin credits krijgt als één van de schrijvers van deze hit. In een interview liet Halsey onlangs weten dat ze net begonnen is met de voorbereidingen voor een nieuw album. Dat moet in de loop van 2019 verschijnen.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!