Top 40: Gigi D'Agostino na 14 jaar terug in de lijst

- Hitlijsten

 Wulf Gigi D'Agostino
Top 40: Gigi d'Agostino na 14 jaar terug in de lijst

Ruim 14 jaar geleden stond Gigi D'Agostino voor het laatst in de Top 40, maar deze week maakt de inmiddels 50-jarige Italiaan zijn rentree in de Lijst der Lijsten, samen met Dynoro. Ook Wulf is deze week nieuw.

24. IN MY MIND – Dynoro & Gigi D’Agostino

Eigenlijk is In My Mind van Dynoro en Gigi D’Agostino een mash-up van twee hits die al eerder de Top 40 haalden. De ene heet ook In My Mind en stond in 2012 twee weken in de lijst. Ivan Gough, Feenixpawl en Georgi Kay kwamen er toen niet verder mee dan de 37ste plaats. Desondanks is In My Mind uitgegroeid tot een echt festivalanthem, dat met name op Tomorrowland enorm populair is. Zo pikte de Litouwse producer Edvinas Pechovskis, alias Dynoro, de track op. De andere hit die je kunt herkennen is L’Amour Tourjours. Daarmee stond Gigi D’Agostino eind 2001 drie weken bovenaan de Top 40, vandaar dat de Italiaanse dj en producer credits krijgt voor deze hit. Radio 538 koos In My Mind als Dance Smash.

34. WATCH ME GO - Wulf

De nieuwste talentenjacht op de Nederlandse televisie heet House Of Talent. Elke werkdag kun je bij SBS6 zien hoe acht zangers en zangeressen samenleven in Hilversum en werken aan een solocarrière. Het eerste talent, Bram Boender, staat al twee weken in de Tipparade met zijn single Just A Man. Op de themasong, waarmee House Of Talent elke dag begint, zijn Bram en de andere deelnemers ook te horen. Ze nemen namelijk de achtergrondzang voor hun rekening op Watch Me Go van Wulf. De singer/songwriter, die eigenlijk Lieuwe Albertsma heet, werd door de producenten van House Of Talent gevraagd om speciaal voor de show een nummer te schrijven. Watch Me Go werd door Radio 538 al uitgeroepen tot Alarmschijf.

Foto: cover single

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!