Streaming Top 40: Mariah terug op 1

- Hitlijsten

 Mariah Carey
Mariah Carey

Afgelopen week verliet All I Want For Christmas Is You, de hit van Mariah Carey, de eerste plaats maar deze week keert ze terug bovenaan de Streaming Top 40.

Vorige week kwam Alleen Door Jou (van Famke Louise en Ronnie Flex) binnen op de eerste plaats van de Streaming Top 40. Daarmee leek het de kersthit van 2018 te worden maar deze week weet Mariah met haar hit uit 1994 alsnog orde op zaken te stellen. Achter Mariah completeren Last Christmas (van Wham!) en Driving Home For Christmas (van Chris Rea) de top 3. Chris Rea is, met 16 plaatsen winst, ook de snelste stijger. In totaal staan er deze week 18 nummers in de lijst die met Kerst te maken hebben. De hoogst genoteerde hit die daar geen verband mee heeft is Duurt Te Lang (van Davina Michelle) op de vierde plek.

Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! (van Dean Martin) is de hoogste nieuwe in de lijst op nummer 10. Daarachter zien we Hij Is Van Mij (van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey) debuteren op nummer 12.

Be Alright (van Dean Lewis) zakt 22 plaatsen naar nummer 40 en is daarmee de snelste zakker. Die hit lijkt volgende week, als alle kersthits weer uit de streaminglijst verdwenen zullen zijn, dan ook weer flink wat plekken goed te kunnen maken.

Check hier de complete Streaming Top 40

1 ( 2) ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU- Mariah Carey

3 (19) DRIVING HOME FOR CHRISTMAS- Chris Rea

10 (--) LET IT SNOW! LET IT SNOW! LET IT SNOW!- Dean Martin

12 (--) HIJ IS VAN MIJ- Kris Kross Amsterdam x Maan x Tabitha x Bizzey

 

16 (--) TERUG NAAR TOEN- Boef feat. Lijpe

25 (RE) SAY MY NAME- David Guetta & Bebe Rexha & J Balvin

29 (--) HOLLY JOLLY CHRISTMAS- Michael Bublé

30 (--) BLUE CHRISTMAS- Elvis Presley

34 (--) FALLIN’- Idaly ft. SFB & Ronnie Flex

35 (--) CHRISTMAS (BABY PLEASE COME HOME)- Mariah Carey

36 (--) THE CHRISTMAS SONG (MERRY CHRISTMAS TO YOU- Nat King Cole

38 (--) HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS- Sam Smith