Stiekem is meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Maan Goldband
Stiekem is meest gestreamde hit

Maan en Goldband hebben de eerste plek van de Streaming Top 40 weten te veroveren met Stiekem.

Stiekem werd in de rij van drie binnenkomers vorige week nog afgetroefd door Stunten. De track van Broederliefde en Ka wist net een plekje hoger binnen te komen op nummer 13. Die track klimt nu 7 plaatsen naar nummer 6 maar wordt ruimschoots gepasseerd door Stiekem dat met 13 plekken winst nu de nieuwe nummer 1 én de snelste stijger in de lijst is. Unholy van Sam Smith en Kim Petras, dat vorige week voor de eerste week op 1 wist te komen, zakt een plekje en staat nu voor de vijfde week op nummer 2. Calm Down van Rema en Selena Gomez staat voor de 17e week in de top 3 maar nu wel op de derde positie.

Twee weken geleden leken we afscheid te gaan nemen van Another Love van Tom Odell. De track verliet toen de achtste plek en zakte in de daaropvolgende weken naar nummer 15. Afgelopen week en nu is er weer wat herstel waardoor Another Love opnieuw op nummer 8 weet te komen. De track staat sinds 24 april 2021 regelmatig in de lijst en noteert nu de 39e week. Daarmee blijft het ook de langst genoteerde track in de lijst.

Vorige week was Lift Me Up van Rihanna de snelste stijger in de lijst. De track uit de nieuwste Black Panther-film Wakanda Forever klom toen met 15 plaatsen winst naar nummer 7. Deze week levert de hit 12 plaatsen in en dat maakt het, op nummer 19, de snelste zakker.

Rich Flex van Drake en 21 Savage doet het wereldwijd een stuk beter in de streaminglijsten dan in Nederland. De succesvolste track van het Her Loss-album is op nummer 28 de hoogste van vier binnenkomers. Bij de binnenkomers zien we deze week ook de rentree van All I Want For Christmas Is You. De kerstklassieker van Mariah Carey doet ook dit jaar weer precies wat je van de routine mag verwachten met een binnenkomst in de lijst in de tweede helft van november. De afgelopen vier jaar wist All I Want For Christmas Is You de eerste plek te bereiken rond Kerstmis.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 (14) STIEKEM- Maan ft. Goldband

28 (--) RICH FLEX- Drake & 21 Savage

35 (--) LADADA (MON DERNIER MOT)- Claude

38 (--) WORLD CUP- IShowSpeed