New Releases: Harry Styles dropt opvolger As It Was

- Hitlijsten

 Harry Styles Miss Montreal Mabel 24kGoldn Remme Sigala Jason Derulo Kodak Black John Legend JID Sam Feldt Sunnery James & Ryan Marciano Yax.x
New Releases: Harry Styles dropt opvolger As It Was

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe tracks voor je op een rij. Deze week check je nieuwe muziek van onder anderen Harry Styles, Miss Montreal en Remme.

LATE NIGHT TALKING – Harry Styles
Zijn fans hebben er reikhalzend naar uitgekeken, maar deze week is het zover: Harry’s House, het album van Harry Styles, is uit. Naast nummer 1-hit As It Was (track 4 op het album), staat daar ook Late Night Talking op. Dat is ook meteen de tweede single. Een track over een lange nacht met buiten met degene van wie je houdt, tot de zon zijn gezicht laat zien. Dat klinkt ideaal, nu de zomer langzaam maar zeker dichterbij komt en de temperaturen weer boven de 20 graden schiet.

ADEM – Miss Montreal
Afgelopen donderdag lanceerde Miss Montreal haar nieuwe track Adem in de Q-middagshow bij Kai Merckx en op televisie in Beau. De basis van Adem lag al enkele jaren op de plank. Mede door de coronapandemie zag het nummer nooit het levenslicht. Tot Sanne Hans onlangs door haar e-mails struinde en de track weer tegenkwam. Ze werd meteen weer geraakt door de levenslust die het uitstraalt. Begin mei besloot ze het – tussen de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE door – in te zingen en naar haar label te sturen. Dat was meteen enthousiast en dus is Adem vanaf nu overal te streamen.

CHAMELEONS – Remme
Via The Moment maakte het grote publiek kennis met de Eindhovense zanger Remme ter Haar. Dat nummer werd gedraaid tijdens de NOS-uitzendingen rondom het EK voetbal en kwam mede daardoor tot nummer 21 in de Top 40. Maar Remme heeft veel meer in zijn mars, zo laat hij horen op Chameleons. Hij schreef het vorige zomer al, nadat hij op vakantie was geweest. Volgens Remme had hij bij thuiskomst het gevoel dat er een verhaal in zijn hoofd zat, dat er dringend uit moest. Het gaat over twee mensen die elkaar ontzettend leuk vinden, maar dat niet tegen elkaar durven te zeggen. Als je dan nooit de stap neemt om het tegen elkaar te zeggen, dan gaat het over. “Je verstopt jezelf dan, net als een kameleon,” aldus Remme.

OVERTHINKING – Mabel x 24kGoldn
Je hebt van die artiesten, waarvan het lijkt alsof je ze nog maar net kent. Mabel is zo’n act. Toch brak ze al in 2019 door via Don’t Call Me Up. Daarna volgden nog vier Top 40-hits, waaronder Tick Tock (met Clean Bandit en 24kGoldn) en haar laatste, I Wish met Joel Corry. Voor Overthinking dook ze weer eens de studio in met Golden Landis Von Jones, oftewel 24kGoldn. Het nummer is volgens Mabel zeer persoonlijk en gaat over twee mensen die het niet meer zo goed weten in een relatie, maar die wel ontzettend veel van elkaar houden.

STAY THE NIGHT – Sigala & Talia Mar
Zeg je Sigala, dan zeg je catchy hits. Van Easy Love tot aan Came Her For Love (met Ella Eyre) en van Lullaby (met Paloma Faith) tot aan de huidige hit Melody: je zingt ze binnen de kortste keren mee. Dat geldt ook voor Stay The Night, dat Bruce Fielder, zoals Sigala echt heet, maakte met Talia Mar. Zij is in de UK een bekende YouTuber en streamer, die ook nog eens een aardig moppie kan zingen. Ze heeft al enkele tracks uitgebracht, maar Stay The Night is nu haar grootste release. Het nummer ademt qua sound in alles de zomer, met pakkende beats en uiteraard een fijn refrein.

Ook deze tracks moet je checken
Met Slidin' hoopt Jason Derulo met Kodak Black opnieuw een TikTok-viral te krijgen. Hij gaf alvast heel wat fans de kans om in zijn clip te dansen. Deze week bracht John Legend een samenwerking uit met JID, die je nog kent van zijn hit met Imagine Dragons, Enemy. Sam Feldt, Frank Walker en Zak Abel nemen alvast een voorschot op de zomerse festivals in juni, juli en september met het hete Madness. Sunnery James en Ryan Marciano werken op You Got Me Calling met de Nederlandse dj en producer Yax.X en Sabri.

SLIDIN’ – Jason Derulo feat. Kodak Black

DOPE – John Legend feat. JID

MADNESS – Frank Walker, Sam Feldt feat. Zak Abel

YOU GOT ME CALLING – Sunnery James & Ryan Marciano, Yax.X feat. Sabri

Wil je meer nieuwe releases checken? Bekijk dan hier de releaselijst of beluister onze playlist op Spotify.