Jonas Brothers meest gedraaid

- Hitlijsten

 Martin Garrix Jonas Brothers Dua Lipa Riton Oliver Heldens Sam Feldt Dean Lewis
Jonas Brothers

Only Human stond al drie keer op nummer 3 en deze week weten de broers door te stoten naar de eerste plek van de Airplay Top 40.

Dat maakt de hit van de Jonas Brothers voor het eerst de meest gedraaide track op de Nederlandse radio. Only Human pakt daarmee de eerste positie af van Ritual, de hit waarmee Tiësto, Rita Ora en Jonas Blue twee keer de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio hadden. Ritual zakt naar nummer 3 en wordt gepasseerd door Post Malone, de hit van Sam Feldt en Rani. Die track draaide al 7 weken mee in de Airplay Top 40. Met 12 plekken winst komt de track nu voor het eerst in het bovenste kwart, meteen op nummer 2.

Op die plek stond vorige week Beautiful People van Ed Sheeran en Khalid. Verschillende zenders hebben die track, die vijf weken op nummer 1 stond, nu een tandje lager gezet en daardoor zakt Beautiful People nu 17 plaatsen naar nummer 19 en daarmee is het ook direct de snelste zakker in de lijst. In omgekeerde richting weet Pa Olvidarte de vrije val van vorige week te herstellen. De hit van Emma Heesters en Rolf Sanchez leverde vorige week 25 plekken in. Daarvan pakt het nummer er nu weer 15 terug waardoor het de snelste stijger in de lijst is.

In de Airplay Top 40 zien we deze week vier nieuwe binnenkomers. De ex-Alarmschijf van Dua Lipa, Don’t Start Me Now, is daarbij op nummer 8 de hoogste binnenkomer.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 5) ONLY HUMAN- Jonas Brothers
Bekijk hier de songtekst van Only Human

8 (--) DON’T START NOW- Dua Lipa
Bekijk hier de songtekst van Don’t Start Now

16 (--) USED TO LOVE- Martin Garrix & Dean Lewis
Bekijk hier de songtekst van Used To Love

30 (RE) 3 NIGHTS- Dominic Fike
Bekijk hier de songtekst van 3 Nights

37 (--) TURN ME ON- Riton x Oliver Heldens feat. Vula
Bekijk hier de songtekst van Turn Me On

40 (--) GOOD AS HELL / GOOD AS HELL REMIX- Lizzo / Lizzo & Ariana Grande
Bekijk hier de songtekst van Good As Hell

(Foto: BSR Agency)