Global Top 40: Jonas Brothers op 1

- Hitlijsten

 Jonas Brothers Ariana Grande Benny Blanco Selena Gomez J Balvin Ozuna
Jonas Brothers

De Global Top 40 heeft een nieuwe nummer 1 met Sucker van de Jonas Brothers.

De broertjes Jonas bevestigden hun terugkeer als groep met de release van een nieuwe single, Sucker. Dat het drietal nog steeds populair is bewijzen ze deze week door met dt nummer van niets op 1 te debuteren in de lijst. Sucker is de derde track van 2019 die op de eerste plaats van de Global Top 40 weet binnen te komen. Ariana Grande deed het twee keer eerder met 7 Rings en Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored.

In het bovenste kwart van de lijst is weinig verschuiving te zien behalve dat Please Me de samenwerking tussen Cardi B en Bruno Mars opnieuw een top 10-hit oplevert. Iets meer dan een jaar geleden stonden ze daar ook met Finesse, dat in januari van 2018 tot nummer 5 wist te komen in de Global Top 40. Met 12 plaatsen winst is Please Me niet de snelste stijger in de lijst; op nummer 12 pakt Ozuna met Baila Baila Baila zelfs 16 plaatsen winst waar die track de afgelopen vijf weken niet verder dan nummer 23 wist te komen.

De lijst telt verder twee nieuwe binnenkomers waarbij de samenwerking tussen Benny Blanco, Selena Gomez, J Balvin en Tainy, I Can’t Get Enough, op nummer 31 de hoogste nieuwe is. Diezelfde J Balvin kwam vorige week ook de lijst binnen met Bola Rebola maar die track heeft de lijst deze week al weer verlaten. Thotiana (van Blueface) is met 11 plaatsen verlies de snelste zakker in de lijst.

De volledige Global Top 40 check je hier.

1 (--) SUCKER- Jonas Brothers
Check hier de songtekst van Sucker

12 (28) BAILA BAILA BAIILA- Ozuna

31 (--) I CAN’T GET ENOUGH- Benny Blanco & Selena Gomez & J Balvin & Tainy

33 (--) HP- Maluma