Global Top 40: As It Was 4e week op 1

- Hitlijsten

 Harry Styles
Global Top 40: As It Was 4e week op 1

Harry Styles heeft met As It Was ook deze week de grootste hit ter wereld te pakken.

De Brit weet zelfs met eerdere hits te profiteren want ondertussen keert ook Watermelon Sugar terug in de lijst. In de zomer van 2020 stond die track van Styles op nummer 4 in de Global Top 40. De top 3 is ongewijzigd waardoor Jack Harlow met First Class nu voor de derde week op nummer 2 staat en Heat Waves van Glass Animals (nu in de 50e week Global Top 40) voor de zesde week op nummer 3.

Met liefst 33 plaatsen winst is Provenza van Karol G de snelste stijger. Begin oktober zagen we voor het laatst zo’n enorme sprong in de lijst. Toen wist CKay met Love Nwantiti ook 33 plaatsen te stijgen van 38 naar 5. De Global Top 40 telt deze week slechts acht stijgers. Drie weken geleden was het nog slechter gesteld met de klimmende hits toe we er slechts zes telden.

18 tracks staan in de min en daarbij is Chale van Eden Muñoz de snelste zakker. De track, die eerder op plek 15 stond, zakt nu 19 plaatsen naar nummer 40.

De hoogste nieuwe is voor Paolo Londra die zijn Bizarrap-track op nummer 17 ziet binnenkomen. Het is de zevende hit voor Londra in de Global Top 40. Eerder dit jaar was hij dicht bij een nummer 1-hit toen Plan A op nummer 2 belandde. Deze week zakt die track naar nummer 20.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) AS IT WAS- Harry Styles

17 (--) BZRP MUSIC SESSIONS VOL.23- Paulo Londra

21 (--) THOUSAND MILES- The Kid Laroi

34 (--) WITHOUT YOU- Jimin & Ha Sung Woon

36 (--) DANDELIONS- Ruth B