Calm Down 7 weken meest gestreamd

- Hitlijsten

 Rema Selena Gomez
Calm Down 7 weken meest gestreamd

Pas in de 16e week in de Streaming Top 40 kwam Rema op de eerste plek van de lijst. Maar nog steeds, inmiddels 23 weken in de lijst, staat hij op die positie.

Rema heeft in de uitvoering van de track ondertussen wel wat steun gekregen via de versie met Selena Gomez. Daardoor wordt Katnuf (met Van Mij Zijn) op afstand gehouden. Ook I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha weet deze week de afstand niet te overbruggen. Met 12 plekken winst is het, op nummer 3, wel één van de twee snelste stijgers. Ook Ku Lo Sa – A Colors Show (van Oxlade) klimt 12 plekken en komt daarmee op nummer 20.

Automatisch van Flemming stond 12 weken onafgebroken in de top 3. Deze week wordt hij een plekje achteruit geduwd naar de vierde plaats. De opvolger, Terug Bij Af, weet deze week geen winst te pakken. De samenwerking met Ronnie Flex levert zelfs vijf plaatsen in en zakt naar nummer 23. De snelste zakker in de lijst is voor Camila Cabello en Ed Sheeran die in de 27e week acht plaatsen inleveren op nummer 34.

Na 53 weken is Heat Waves van Glass Animals uit de lijst gevallen. Ook Amsterdam van Flemming houdt het na 47 weken voor gezien en dat had normaal gesproken nu Another Love van Tom Odell de langst genoteerde track gemaakt met 30 weken. Dat gaat niet door dankzij de rentree van Vluchtstrook. De track van Kris Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K keert in de 39e week terug in de lijst. Antoon pakt daardoor zelfs een dubbel bij de binnenkomers want Soms, zijn samenwerking met Josylvio, is op nummer 29 de hoogste nieuwe. Dat maakt dat Antoon nu met drie gelijktijdige tracks in de lijst staat want ook Olivia (op nummer 32) staat genoteerd.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) CALM DOWN- Rema / Rema & Selena Gomez

29 (--) SOMS- Josylvio ft. Antoon

31 (--) GRIJS- Jaap Reesema

35 (--) DEEP DOWN- Alok, Ella Eyre & Kenny Dope feat. Never Dull