As It Was 2 weken meest gedraaid

- Hitlijsten

 Harry Styles
As It Was voor 2e week meest gedraaid

Harry Styles keert met As It Was terug op de eerste plaats van de Airplay Top 40.

De Britse zanger belandde met zijn wereldhit op 4 juni voor het eerst in de top 3 en stond inmiddels al eerder een week op de eerste plaats. Achter Styles zien we nu Di-Rect opdoemen met Through The Looking Glass. De Haagse band stond in 2020 elf weken op de eerste plaats van de Airplay Top 40 met Soldier On en is nu opnieuw dichtbij een radio-nummer 1-hit. Willy William keert met Trompeta terug in de top 3. De Fransman stond op 21 mei ook al een week op nummer 3.

Benson Boone komt op stoom op de Nederlandse radio. Vorige week klom In The Stars al 19 plaatsen naar nummer 20. Deze week gaat het nog steeds snel in de vooruit met 16 plaatsen winst. Dat maakt de track van Boone, op nummer 4, de snelste stijger. Met Ghost Town, zijn vorige single, kwam hij eerder dit jaar niet verder dan de tiende plaats in de Airplay Top 40. Achter In The Stars zien we ook What Would You Do? (van Joel Corry, David Guetta en Bryson Tiller) en Crazy What Love Can Do (van David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson) weer terugkeren in de top 10.

Imagine Dragons doen met Sharks goede zaken en weten verschillende schijven achter elkaar te scoren. Dat maakt de track op nummer 14 de hoogste van vijf nieuwe binnenkomers. Ook zien we twee terugkerende hits onder aanvoering van Lady Gaga en Hold My Hand (op nummer 29). De radio neemt deze week afscheid van Make It A Memory van Krezip en Danny Vera. Met 16 plaatsen verlies is dat, op nummer 35, de snelste zakker.

Bekijk hier de volledige Airplay Top 40.

1 ( 2) AS IT WAS- Harry Styles

14 (--) SHARKS- Imagine Dragons

34 (--) WE COULD BE TOGETHER- Gabry Ponte x Lum!x feat. Daddy DJ

36 (--) WORDS- Alesso & Zara Larsson

37 (--) NAAR DE MAAN- Maan & De Jeugd Van Tegenwoordig

38 (--) TUSSEN JOU EN MIJ- Willem & Jan