Years & Years naar AFAS Live

- Concerten

 Years & Years
Years & Years naar AFAS Live

Years & Years komt met zijn The Night Call Tour naar Nederland. Op vrijdag 30 september strijkt Olly Alexander neer in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start donderdag 28 april om 10:00 uur via Ticketmaster.

Het nieuwe album Night Call brengt de ultieme Years & Years-ervaring. Met een geluid dat geïnspireerd is door baanbrekende figuren zoals Sylvester en de clubklare wereld van French House, toont deze danceplaat met daarop 11 tracks verhalen over het leven van de queergemeenschap zoals alleen Olly Alexander dat kan. Met de drie enorm succesvolle albums die tot nu toe zijn uitgekomen heeft de zanger, acteur en mode-icoon vijf Brit Award-nominaties in de wacht gesleept , 4,4 miljard wereldwijde streams behaald en de krantenkoppen over de hele wereld gehaald met de bekroonde show It's A Sin (onlangs genomineerd voor elf Bafta's, waaronder Olly voor de hoofdrol).

Van zijn eigen BBC 1-special en de nieuwste Savage Fenty campagne tot het Harris Reed-retrospectief in het V&A, Olly Alexander blijft zijn platform gebruiken om de grenzen van het mainstream supersterrendom te verleggen. Met zijn Europese tour die in september van start gaat in Oslo en op 13 oktober in Zenith in Parijs eindigt, belooft The Night Call Tour het grootste queer-spektakel van Years & Years tot nu toe te worden.

In 2014 en 2015 stond Years & Years met drie hits in de Top 40. De top 3-hit King groeide in 2015 uit tot een van de grootste hits van het jaar. Daarna kwam Years & Years nog met verschillende singles in de Tipparade. Een daarvan was Starstruck, de eerste single van Night Call.

YEARS & YEARS - THE NIGHT CALL TOUR
Vrijdag 30 september 2022 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €39,20,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/yearsandyears
De kaartverkoop voor het concert start donderdag 28 april om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).