Top 40-artiesten op Zwarte Cross

- Concerten

 Rondé Kraantje Pappie Miss Montreal Donnie De Staat
Kraantje Pappie 2019

Vandaag is het zover: de start van Zwarte Cross 2019. Ook dit jaar staan de crossende motoren weer voor je klaar, maar is er ook prachtige muziek geprogrameerd. Wij zetten een aantal Top 40-artiesten die op Zwarte Cross spelen voor je op een rijtje.

De Staat
De Staat scoorde twee nummers in de Tipparade: Devil's Blood en Sweatshop. Begin deze maand deden wij een interview met de band uit Nijmegen en dit weekend spelen ze op zondag op de Zwarte Cross in de Achterhoek. 

Donnie
Vorige zomer had Donnie een zomerhit met Snelle Planga die ook op de festivals razend populair was. Zou de rapper dit festivalseizoen weer met een nieuwe hit komen? Dit weekend speelt Donnie meerdere shows op Zwarte Cross.

Miss Montreal
Dit weekend wordt niet de eerste keer voor Miss Montreal dat ze op Zwarte Cross staat. De mascotte van het festival, Tante Rikie, staat al te trappelen om haar beste vriendin dit weekend te verwelkomen op Zwarte Cross.

Kraantje Pappie
Kraantje Papppie is deze zomer op wel bijna elk festival te vinden. Dus ook op hét festival in de Achterhoek kan hij niet ontbreken. De rapper scoorde in totaal maar liefst negen Top 40-hits en staat momenteel in de lijst met Moment

Rondé
Op Eurosonic Noorderslag was Rondé al te zien en ook op Concert At Sea speelde de band. Bij deze grote namen van festivals mogen ze Zwarte Cross erbij schrijven, want ook Rondé is dit weekend te bewonderen op hét cross-festival. 

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!