Top 40-artiesten op Woo Hah!

- Concerten

 Travis Scott Bizzey Josylvio Snelle Schoolboy Q
Bizzey 2019

Dit weekend is het weer zo ver: het meest bekende hiphop-festival Woo Hah! gaat weer van start. Vrijdagmiddag zullen de poorten van het terrein in Hilvarenbeek open gaan voor een weekend vol hiphop-acts. 

Op Woo Hah! staan de grootste namen uit de hiphop-scene. Check hier een aantal artiesten die ooit in de Top 40 of Tipparade hebben gestaan en dit weekend een show doen op Woo Hah!

Travis Scott headliner
Travis Scott stond in 2017 met zijn track Know No Better in de Top 40. Aanstaande zondag zal hij deze en zijn hits rappen om de mainstage van het festival. Go check it out!

Ophef Bizzey op Woo Hah!
Toen de organisatie van het festival Bizzey aankondigde was er wat ophef hierover. Op Twitter werd een petitie gestart om Bizzey van de line-up te schrappen. Toch staat hij vrijdag met al zijn zes Top 40-hits en twaalf Tipparade-hits op de Waterfront stage. 

Josylvio op Waterfront
Voordat Bizzey het podium betreedt staan er een ander Nederlandse hiphop-act op de Waterfront stage: Josylvio. De rapper scoorde twee hits in de Top 40 met Catch Up en Hey Meisje. Als je wilt weten of hij deze nummers gaat doen, moet je hem zeker checken op Woo Hah!

Nieuw talent Snelle
Ook Woo Hah! support nieuw talent. Snelle zal op zondag de Desert stage openen. Ondanks dat Snelle één van de nieuwe talenten is in de hiphop-scene heeft de rapper al twee hits in de Top 40 gehad: Plankgas en Scars

Schoolboy Q sluit eerste dag af
Op de eerste dag van het festival staan er nog geen acts op de mainstage. De meest grote stage daarna is de Forest stage en Schoolboy Q zal deze op de eerste dag afsluiten. De rapper stond in 2013 voor het eerst in de Tipparde met zijn hit White Walls die hij maakte met Macklemore & Ryan Lewis

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!