Feestjes die je niet wil missen tijdens ADE

- Concerten

 Martin Garrix Sunnery James & Ryan Marciano Dimitri Vegas & Like Mike Armin Van Buuren Afrojack
Martin Garrix 2019

Het Amsterdam Dance Event staat om de hoek te kijken en daarom check je hier welke feestjes je niet wil missen. ADE vindt plaats van 16 oktober tot en met 20 oktober. 

ADE LIVE in Paradiso
Begin je ADE avontuur met ADE LIVE in Paradiso. Naast dj's staan er ook live artiesten op het dancefestival in Amsterdam. Op 16 oktober check je onder andere een speciale technoset van De Jeugd Van Tegenwoordig in Paradiso.

Our Story - Celebrating 15 years of Tomorrowland in Ziggo Dome
Tomorrowland vindt eigenlijk in de zomer plaats, maar voor ADE komt het festival dit najaar naar Ziggo Dome toe. Op 17 en 18 oktober vieren ze hun vijftien jarig bestaan met onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Tïësto

EXPOSED in AFAS Live
Sunnery James & Ryan Marciano doen wel een héle speciale show in AFAS Live: EXPOSED. Na het succes uit 2017 doen ze het dit jaar nog eens met hun vernieuwde solo-show. Check het interview met de dj's waarin ze vertellen over deze show. EXPOSED vindt 18 oktober plaats in AFAS Live.

AMF in John Cruijff Arena
Misschien wel één van de spannendste feestje van ADE is AMF in Johan Cruijff Arena op 19 oktober. Tijdens dit evenement wordt namelijk de DJ Top 100 uitgereikt, wie denk jij dat de nummer 1 dj van dit jaar wordt? Onder anderen David Guetta, Jonas Blue en Armin Van Buuren treden op. 

Martin Garrix in Rai 
Martin Garrix treedt dit jaar, net als vorige edities, meerdere keren op in de Rai. Hij zal een solo-show verzorgen voor alle leeftijden en een show voor uitsluitend bezoekers boven de 18 jaar. 

(Foto: BSR Agency)