Airplay Top 40

week 39 (19 september 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


3 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
dat is guetta gegund! en inderdaad -7 is zeker niet slecht 13>AS:10>17 is zeker niet slecht ik vind het wel gezegen met remma prima nummer maar statistisch gezien niet #1 waard tenzij streams vanuit België en Duitsland ineens meetellen bij zijn plaat ;)
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@lol XD dat I'm Good maar 7 plaatsen zakt is juist heel goed, normaal gesproken gaat een ex-Alarmschijf hier veel harder onderuit. Met deze airplayscore en de streaming die hij nu heeft kan hij vrijdag heel goed de nummer 1-positie gaan pakken
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
bewegelijke lijst: multi color terug op 1 gaan de Haagse bands elkaar om de week afwisselen? of worden ze gewoon evenveel afgespeeld. snap kans op #1. lewis vliegt de top 4 binnen dat word een stijging in de top. words verstevigt zijn top 5 plek in de top 40. harry met super stip op #6 gaat hij dan toch nog richting top 10 in de ldl? het is ook nog niet gedaan met GGG en gelukkig is benson nog top 10 in airplay. bad memories verstevigt zijn top 10 plek wel heel erg. we could be together +2 prima. questions mooie stip linker ritje in de ldl? solo parati #14 thanks Q -_- graag zie ik deze plaat weer terug in jullie rotatie. im good -7 oei das niet zo best moet ie echt nog wel wat meer streams pakken. as it was -4 dat kan nog een mooie top 20 notering blijven op naar de 1000 pt! sharks +1 YEAH! nog een extra weekje #40? kwijt een mooie stip deze mag ngo wel wat meer stijgen hier. 2 prima binnenkomers trompetta word ook ff helaas af geserveerd.