Airplay Top 40

week 31 (25 juli 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


3 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
solo parati met een stip omhoog YES! maar waar is s10 met blof echt een pareltje s10 kan echt zomaar een paar goede hits uitbrengen et haar stem maar dan mag ze van mij wel wat meer top 40 aandacht krijgen @Q maak het eens alarmschijf of gooi het eens in repeat of niet met een 100% repeat :)
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@Erik R Zoals vaker haal je eigen voorkeur en feiten weleens door elkaar. DI-Rect scoort met Trought The Looking Glass heel goed bij de luistertesten van alle radiostations. Een dikke radiohit dus maar bij de streams lopen ze veel meer achter. Simpelweg. De groep is minder actief op de socials en heeft het niet van TikTok e.d.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Geweldig, Di-rect op #1. Jammer dat dit soort goede platen nog te weinig wordt gestreamd door jongeren via Spotify. Wat ik bijna niet kan geloven. Rock en gitaarmuziek is bij veel jongeren en ook ouderen nog steeds populair, maar je ziet dit vrijwel nooit terug in de Spotify Top 50 en komen dit soort platen dus nooit meer op #1 in de Nederlandse Top 40. Erg zonde en kan me daar ook mateloos aan ergeren. Hopelijk kan hiervoor eens een nieuwe formule worden bedacht door Stichting Top 40? In deze Airplay Top 40 zie ik overigens meer goed nieuws: Son Mieux op #5, een opleving van Kygo op #12, Alvero stijgt lekker door naar #13, Calvin Harris nieuw op #19, Tom Grennan op #24 nieuw (al vind ik zijn vorige nummers veel beter). Zie ook weer de wat oudere hits ineens het goed doen, mogelijk door dominantie via Sky? Dan heb ik het over de nummers 20, 27, 38, 39 en 40. Opvallend dat opnieuw Inhaler niet in deze lijst staat, terwijl These Are the Days wel meer dan gewoonlijk airplay krijgt op 3FM en KINK. Het is echt een pareltje! Hopelijk krijgt deze frisse jonge band uit Ierland deze week in de Tipparade wel een notering, zodat het nummer ook kan worden opgepikt door andere zenders, het liefst door Q Music, want daar past het ook prima!