Coverafbeelding Travis Scott - Goosebumps
  • Statistieken
  •   Geen notering

Artiestinformatie

Geboortedatum   30-04-1992
Land   Verenigde Staten

Al op 16-jarige leeftijd was Jacques Webster bezig met het produceren van muziek. Samen met zijn goede vriend Chris Holloway vormt hij het duo The Graduates met wie hij via MySpace in 2008 een eerste ep uitbrengt. Daarna maakt hij een paar jaar deel uit van The Classmates.


In september van 2015 verschijnt zijn debuutalbum, Rodeo. Op dat album zijn ook Justin Bieber, Schoolboy Q, The Weeknd en Kanye West te horen. Van dat album is Antidote de meest succesvolle track die in de Hot 100 op de 16e plek weet te komen. Nog geen jaar later komt er met Birds In The Trap Sing McKnight een opvolger met daarop bijdragen van onder meer Kid Cudi, Andre 3000, Young Thug en Kendrick Lamar.


In 2017 is Travis Scott te horen op het More Life-project van Drake op het nummer Portland, wat hem voor het eerst in de top 10 van de Amerikaanse hitlijst brengt. In juni is hij ook te horen op Know No Better van Major Lazer. Met Kodak Black en Offset brengt hij in het najaar van 2018 de track Zeze uit. In 2019 levert hij met Antisocial een bijdrage op het Collaborations No. 6-album van Ed Sheeran waarna in het najaar ook de track Highest In The Room verschijnt.

ZIjn samenwerking met Kid Cudi, dat hij The Scotts noemt, zorgt voor een record aantal kijkers naar een online event. De rapper maakt niet veel later met de Spaanse Rosalía de track TKN.

Songinformatie

ArtiestTravis Scott