Tipparade

week 3 (21 januari 2023)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


26 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
sera gaat het denk ik ook wel halen ze krijgt volgens mij her en der wel wat airplay en als ze dan ook nog een paar streams pakt zit het al goed
Top 40 profiel van Erik Kamphuis
Erik Kamphuis  - 
Sera in de tip 30. Goeie zaak, leuke upcoming artiest. Ook mooi weer eens van Shakira te horen. Voor de rest weinig doorstroming naar de top 40...
Top 40 profiel van Gerben Prinzen
Gerben Prinzen  - 
Ook ik zou Engelbewaarder graag de Top 40 zien halen. Totaal niet mijn genre, maar vind 't echt een fijne plaat!
Top 40 profiel van André Kooij
André Kooij  - 
@lol XD: in de geschiedenis van de tipparade is het 65 keer voorgekomen dat er meer dan 3 binnenkomers in de top 10 waren, op 26 maart 1983 voor het laatst. Op 8 juni 1968 waren er zelfs 9 nieuwe binnenkomers in de top 10.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Ben blij dat de nieuwe van Sera binnen is. De nieuwe van Di-rect klinkt ook mooi, maar haalt het niet bij de vorige twee hits. Valt me op dat Bihal al in zomerse sferen zit, dacht even dat ik naar Rolf Sanchez zat te luisteren... Tja is inderdaad jammer dat Golden Hour van JVKE niet in de Top40 terecht is gekomen, net als SZA met Nobody. Zonde! Tot slot mijn stemlijst (en hopelijk tellen ze mee) voor de Tipparade: 01: Everything But The Girl - Nothing left to lose. 02: 2Pac & DJ Belite - All eyez on me. 03: Maxine - Kinda wanna. 04: Creeds - Push up. 05: Vieze Asbak - Picobello BV
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Eens met Masis, het nummer van Jvke leent zich uitstekend voor een top40 notering, maar wordt helaas op enkele stations genegeerd. Ik moet zeggen dat Engelbewaarder toch wel een guilty pleasury is, lekker nummer hoor! Laat dit nummer voor de diversiteit maar binnenkomen. Alarmschijf hopelijk voor Di-rect.
Top 40 profiel van Masis Safaryan
Masis Safaryan  - 
AS gaat hopelijk naar Bizarrap & Shakira, maar waarschijnlijk is dat wishful thinking en zal het wederom naar DI-RECT gaan.
Top 40 profiel van Masis Safaryan
Masis Safaryan  - 
Jammer dat er zoveel goede nummers floppen steeds. Dan heb ik het over bijvoorbeeld Ava Max met Weapons & Jvke, maar ook SZA met Nobody Gets Me. Terwijl de standaard NL acts zoals een Suzan & Freek, Davina Michelle, Maan een scheet laten en alsnog door zijn. Het is zo raar. Jvke met Golden Hour had prima op radio 538 en Q-music gedraaid kunnen worden, maar zomaar skippen ze dit nummer. Dit doet absoluut niet onder ten opzichte van Lewis Capaldi of een Dean Lewis. Misschien zelfs een veel beter nummer. Maargoed it is what it is...dit is al jaren zo helaas. Ik weet nog heel goed dat Fergie & Avril Lavigne wereldhits scoorden in 2007, maar in Nederland flopten ze. Anno 2023 is dit helaas niet anders.
Top 40 profiel van Marco
Marco  - 
@LOL XD. Dat is geen record. Ik heb vanaf de eerste tipparade (week 28 (15 juli 1967)) zitten bladeren en kwam bij de tipparade van week 34 (26 augustus 1967) vier binnenkomers in de top 10 tegen. Wellicht zijn er nog meer voorbeelden, maar dat kost mij teveel tijd om uit te zoeken.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
is het trouwens en record om 3 entries in de top 10 van de tip te hebben?
Top 40 profiel van Antonio Gallardo
Antonio Gallardo  - 
Geweldig dat Engelbewaarder weer gestegen is. Gaat de top 40 binnen komen. Geweldig nummer Marco. Je verdient het!!!. Ga zo door!!!
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@sander ze komt lager binnen dan een spanje of ik space zouden die dan ook meteen de top 40 in gekund hebben? en er is ook ngo een deeltje genaamd airplay dat meeweegt heeft ze die ook? btw ava heeft de top 40 niet gehaald dus we hebben nu 1-2 binnekomers en maar 2 exits welke plaat had nog meer moetenwijken voor deze plaat?
Top 40 profiel van DMP.TV
DMP.TV  - 
Als je film ''Spijt'' hebt gekenen, dan komt het nummer van Bilal bekend voor.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@Lol XD omdat Shakira viral gaat op social media en op 32 staat in de spotify top 200. En haar single op YouTube al 151 miljoen keer is bekeken in 7 dagen
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
@Menno, ik hou er van haha. Ik vind het liedje goed te pruimen. Maar ja wie ben ik, al mijn favorieten stranden in de tipparade haha.
Top 40 profiel van Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes
Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes  - 
Miley Cyrus gaat as vrijdag een nieuw record behalen. Meeste streams in een week Global. Gisteren meer dan 17.000.000 streams global. Wereldwijd op een in iTunes. ( dat het nummer in de smaak is gevallen ) Denk ook mede door de video. Wat een lekker wijf en sexy clip, wow.
Top 40 profiel van Menno de Jong
Menno de Jong  - 
Kan die Engelbewaarder niet gewoon In Spanje blijven? :-)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
meh worden er maar 2 als k naar de top 40 kijk January without you (30>40) en hold me closer (33>39) vedere kans hebbers zijn nod geval (35>35) of adrenaline (31>33)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
oops vergeten naar de verlaters te kijken: zou ava nog door zijn? hoor hem niet echt op de radio. killbill had ik nog niet door verwacht maar ook zeker nog niet ui de tip. nobody gets me flopt helaas gewoon. lose you flopt. helaas jvke dan ook echt jammer dat deze geenkans kreeg. katnuf en thee weekend gaan er ook onderuit. en telykast... miley cyrus kan nog wel eens hoog binnekomen. ik gok op 1-3 entry's
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@sander op basis want wat? had boef dan ook door gemogen? anyways. jaap gat het hopelijk nog wel redden. mart gaat het zeker ook redden. #6 geen idee. stephan gaat heet ook wel redden met voldoende airplay op Q. ilse wederom weer niet jammer. isabèl gaat ook lastig worden en meau stat ook al stil. recordje van rumble om in de 2de week te blijven staan? van de onderste nieuwelingen weinig bekends enne @mrmusicsteijl zoë is al bekend heeft al een paar hits zoals gebruik me en de recente met KKA adrenaline
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Sven: hartelijk dank voor de info!
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Shakira had eigenlijk al direct door moeten gaan naar de top 40
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Mooije boudel weere de Wadde- Negen nijen Wat ain skore mine jong das beder din what Akjaks dut. Dij kin nog gain bal van zien aigen onderschaaiden! Marko stiegt goud en Mart zingt de merels vant dak miet zien nije. De Zwaade ik mag die wel!
Top 40 profiel van Sven van Vliet van vliet
Sven van Vliet van vliet  - 
Flowers & Kill Bill door!?!?
Top 40 profiel van Sven van Vliet van vliet
Sven van Vliet van vliet  - 
Het is de juiste titel van Shakira. Het is soort aflevering want deze man heeft al Meerdere artiesten gehad en dit keer was het de beurt aan Shakira dus daarom heet die gewoon zo
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Klopt de titel wel bij de nieuwe Shakira?! Mooi dat zij weer eens binnenkomt. Het nummer is ook één van de betere nieuwe binnenkomers deze week. Di-Rect zal zeker ook een goede track uitgeven; de nieuwe Sera is ook niet slecht en zelfs Stemgeluid mag er zijn. Het gebrabbel van Rush mag er gelijk weer uit en Zoë ken ik nog niet. Verder wel een opschoning in de Tip. Had wel verwacht dat Anouk & Emma naar de LdL gaan. Mooi sprong van Alok & James. Van Adele, Kaiser Chiefs, Maneskin en Meau had ik zeker een grotere sprong voorwaarts verwacht. Ilse komt wederom te vroeg tot vrijwel stilstand. En ook Topic zou hoger kunnen. In de Stemlijst staan een aantal goede kanshebbers: Monsieur Guetta, Ameerah, Everything but the Girl, Templs en Annalisa.