Tipparade

week 2 (14 januari 2023)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
17
17
5
Details Katnuf - Adem
175
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


25 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Jacco Koudijs
Jacco Koudijs  - 
@lol XD dat zag ik ja. Maar S&F stonden niet op #1 bij Spotify, Youtube, Itunes en Apple Music. Ze is ook ook alarmschijf en 538 favorite, dus ik denk dat Miley erg hoog binnen gaat komen.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@jacco ze kwam lager dan S&F binnen in de ST40. een andere leuk feitje is at we misschien wel stephan sanschez in de top 40 gaan zien gisteren middag tijdens ronde 7 overleefde hij het in repeat of niet dus grote kans dat die wel de 10 rondes vol maakt dat met al een #15 notering in de tip het liedje klinkt best wel aardig dus het mag van mij best.
Top 40 profiel van Jacco Koudijs
Jacco Koudijs  - 
En bij Itunes staat ze ook op nummer 1
Top 40 profiel van Jacco Koudijs
Jacco Koudijs  - 
Zou Miley op nummer 1 binnen komen? Ze staat bij alle diensten spotify, youtube en apple music op nummer #1
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@anne dat doen ze alleen kan ik me zo gauw ff niet herinneren of ze ook op Q zit
Top 40 profiel van Anne
Anne  - 
Sera met Head Held High moet ook snel de tip in!! En hopelijk pakken de radio zenders de nieuwe van Ilse de Lange nog op.
Top 40 profiel van Erik Kamphuis
Erik Kamphuis  - 
Ik ben blij verrast door de nieuwe muziek die in de tipparade staat. Wel bizar dat Ava Max niet allang de top 40 is ingeknald. Ook mooi dat Isabel Usher nu erkenning krijgt. Ik ben benieuwd wat voor moois ons te wachten staat in 2023. We gaan het zien! ;)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
gaat ava max nog de tipparade in komen of blijft ze achter in de stemlijst? weet iemand waarom ze nog niet binnenkomt?
Top 40 profiel van Rob van Zomer
Rob van Zomer  - 
NL muziek wordt hier nog steeds ondergewaardeerd. Ongeveer 1 op de 5 nummers in de Top 40 is NL muziek. In de Spotify top 50 is 1 op de 3 nummers NL muziek. Dat podium geven valt dus wel mee.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ik vin dnobody get sme beter klinken maar anyways hoe is kill bill een werled hit al shet niet ens in de global top 40 meer staat??? in de st 40 staat ze op 24 en airplay heeft e onvoldoeoende voor een ariplay40 notering. maar vraagje kan jaap ook de top 40 in gelijd worden door het grijsdraaien van de plaat bij100%NL?
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Nobody Gets Me doet niet zo veel hier. Kill Bill hoort echter gewoon in de Top 40, nu of binnenkort
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Dat doet Nederland Nederlandse muziek veel podium geven. En internationaal niet
Top 40 profiel van Stefan
Stefan  - 
Vind dat echt weer typisch iets voor NL. Wereldhits als Kill Bill and Nobody Gets Me worden compleet genegeerd maar overal scoort het hoog..
Top 40 profiel van Erik
Erik  - 
Wordt wel tijd dat Kill Bill doorgaat, vandaag naar 11 op Spotify en wereldwijd de grootste hit, dus je kan niet zeggen dat het geen hitpotentie heeft. Wist niet dat Can I Get It van Adele als single wordt uitgegeven, al een oude track. S&F terecht door, maar Davina vind ik te snel, blijft nog wat achter op streams.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Zonde, uit de Tipparade zijn twee platen verdwenen die blijkbaar nu al moesten worden gecancelled: Sam Fender met het prachtige 'Wild Grey Ocean' en S10 met het aangrijpende 'Hoor je mij'. Wel terecht dat Cian Ducrot door is naar de Top40, die van Suzan & Freek is een inkoppertje en Trobi, Ronnie en Bihal hebben een aanstekelijk deuntje gevonden, waardoor deze plaat ook nu al door is naar de Top40. Begrijp niet waarom Davina Michelle al gelijk door is met Heartbeat, terwijl de vorige single 'January' ook vrij vers is. En het nummer Laqy Low van Tiësto is ook al door... ik ken betere nummers van hem... Van de nieuwe tracks vind ik gelijk de nieuwe van Kaiser Chiefs wel een erg goede. Anders dan voorheen, maar wel een toegankelijker nummer, zodat het op vele radiostations kan. Dus deze plaat graag volgende week ook gelijk door naar de Top40?
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
9 van de 10 nieuwe tracks zijn (voor mij) leuk/goed. En 1 Plepsplaatje op 11... Ava Max gaat het niet meer halen. Had "Dancing´s Done" al wel verwacht in de Tipparade. Eelke Kleijn, SZA (Kill Bill), Topic, Jvke, The Weeknd en Lady Gaga hadden al naar de Top 40 gemogen/gemoeten van mij...
Top 40 profiel van Rob Ester Ester
Rob Ester Ester  - 
@Sander In de Tipparade staan juist de tracks die OF nog te weinig streams hebben OF juist nog te weinig airplay hebben. Anders zouden ze wel in de Top 40 staan he? En vorige week steeg ze denk ik vooral doordat er opschoning plaatsvond na de stilstand van de kerstperiode. Nu wordt ze ingehaald door tracks die beter gaan in ofwel streams (zoals Boef) ofwel airplay (Jaap, Anouk etc). Zo ingewikkeld is het allemaal niet.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@Rob Esther waarom maakte Lady Gaga afgelopen week wel dan zo'n grote sprong in de tipparade? Toen stond ze nog lager in spotify en had ze ook geen airplay
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
om 5 tracks vrij te maken moeten deze: jaap (40>40),nielson (kerst???),avamax (36>37),snap (33>34),john&spears (32>33),rihanna (31>32)(pls niet),KKA (30>31). ik reken noodgeval (35>35) even niet meer vanwege de streams. wellicht wijken. ik mis ava max's nieuwe dancing door single in de tip trouwens staat al ff in de stemlijst
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@sander boef heeft streams maarja idd te hooge entry word geen hit zoals stunten ect, S&F kwamen te laag binne mar zijn wel door (ook mede door AS boost maar ook zonder hebben zij meestal maar 1 week tip nodig)... anyways... avamax gaat het niet halen blijft plakken op #1. sza gaat het ook niet worden (x2) daar tussen in staan 2 goede tracks die het wel gaan halen waaronder ook jaap heel fijn. #10 is fijn dat hij er nog is. #11 sla ik even over. #12 en #14 hebben nog werk te doen. #15? huh??? #16 mag van mij ook wel door. #18 gaat ook prima. #20 doet heet ook goed. #21 is een heel groot vraagteken wat hij hier nog doet. dan nog wat binnenkomers onderin: #23 word geen hit, #24 is onbekend, #25 word ook lastig, #26 ben ik benieuwt naar, #27 past in het foute uur gok ik?, benieuwt naar #28, en gaat #29 ook goed klinken?, geen mening over #30. over de verlaters: 5 die na 1 week de tip verlaten en allemaal in de top passen verder denk ik dat er niks door is allen zou ik s10 toch ook wel mee willen. dit t betekent dat sws 5r tracks de top 40 verlaten wordt een hele mooie top 40 morgen.
Top 40 profiel van Rob Ester Ester
Rob Ester Ester  - 
@Sander Nergens op te baseren? Check anders de Spotify chart even. En nee, hij heeft geen airplay (net als Lady Gaga, die ook nog eens veel lager in Spotify staat), en daarom komen ze allebei (vooralsnog) niet binnen in de Top 40. Eigenlijk heel helder allemaal toch? Overigens zijn die tracks van Adele en Kaiser Chiefs al een tijdje uit hoor, dus die kun je gewoon checken. Miley komt vrijdag uit.
Top 40 profiel van Björn van den Berg van den Berg
Björn van den Berg van den Berg  - 
Flinke opschoning in de lijst. Het lijkt er op dat er 5 nummers naar de LdL gaan: Love Song, I’ll Be Waiting, Slapeloosheid, Lay Low en Heartbeat. Lost Love, Wild Green Ocean en Hoor Je Mij hebben het niet gered.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Erg benieuwd naar Miley Cyrus Adele en Kaiser Chiefs. Lady Gaga word weer geen top 40 hit gegund blijft op 12 staan. En Boef staat weer op een positie die nergens op te baseren is. Want boef heeft totaal geen airplay
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Moije zoaken hier: mkien koien dansen op de staale van bliedschop. Dij van Marco is binnen. Goije zoak dat van dij engel mit ain b der veur. Addeel is ook ain mooi laaidje. Gaait het melken nog vlugger. Koffie of thee is mooije karnevalsploate. Goud in mekoat zet! De Zwadde ik mag die weer!
Top 40 profiel van Ray Willems Willems
Ray Willems Willems  - 
Cian. Tiësto,Suzan&Freek,Davina,BIlal e.c door ...