Tipparade

week 53 (31 december 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
26
27
3
Details Katnuf - Adem
273
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


21 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
hits die van mijn part de tip uit kunnen omdat ik er niks mee heb en ze ook al lang plakken: #1 #6 #3(?) #7(?) #10 #11(?) #13 #17 #18 #21, #24 en #26 en #27 en volgens mij #23 stijgen ook niet echt hard door voor hun 3de week maar #27 en #23 zijn dan goog redelijke hits en dan vergeet ik #22 nog
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ilse had zomaar alarmschijf kunnen worden want is een prima plaat maar heb ook even de isabèl usher aan geklikt en die is ook magisch
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Nog even mijn stemlijstje: stemlijst 1 Tom Grennan - You are not alone | 2 Sera - Head held high | 3 Rondé - The light | 4 Tiësto & Solardo feat. Poppy Baskcomb - I Can't Wait | 5 Trobi, Ronnie Flex & Bilal Wahib - Love song. Heb allen een goede jaarwisseling!
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@Arjan: ja eens, heb nu het nieuwe nummer van Ilse Delange gehoord en klinkt erg goed, kan zo een grote hit worden en past op Q. Dus kan zo de Alarmschijf voor de komende week worden.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@erik ja ik vraag me ook af hoe hitgevoelig blackbird is of jason derulo en glantis&guetta&mnek? the weekend stijgt ook niet bepaald noemenswaardig door dus hit gevoelig of niet??? jvke moet inderdaad ECHT door!!! en benson was 5 weken geleden als top40 waardig. en de stemlijst heeft wel wat platen die er in kunnen *kuch* avamax *kuch* de duncan vind ik niet persoonlijk veel maar had ook prima gekund.
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Doe de alarmschijf maar voor het fantastische nummer van Ilse Delange.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@lbert E: begrijp ik ook niet. De nieuwe van Duncan is uit de stemlijst gehaald. Had best in de Tipparade gekund. Wat mij betreft ook Stone met Money erin, die na 1 week herkansing in de stemlijst er nu alweer uit is gehaald. Ik begrijp er niet veel meer van, want de Tipparade zit al twee tot drie weken best wel in een soort van slow motion. Weinig nieuwe platen en ook weinig platen die doorgaan van de tip naar de top. Juweeltjes die Top40 potentie hebben zijn JVKE met Golden Hour, S10 met Hoor Je Mij en Sam Fender met Wild Grey Ocean. Moeilijk om te bepalen wat de nieuwe Alarmschijf wordt. Vast geen Lady Gaga, want Bloody Mary vind ik tegenvallen. En de vorige van haar die Alarmschijf is geworden heeft het nu ook niet echt geweldig gedaan. Hopelijk schoont de Tipparade komende week als 2023 start flink op...
Top 40 profiel van Harry Denekamp
Harry Denekamp  - 
@Peter - Als de lijst op de site daadwerkelijk is gepubliceerd (vrijdagavond, 18u) wordt de Top 100 bijgewerkt. Dit is (dus) een tussenstand over 52 weken.
Top 40 profiel van Peter Broekstra
Peter Broekstra  - 
Week 53 van de top 40 wordt toch nog wel gewoon meegenomen in het jaaroverzicht? Momenteel is dit namelijk niet het geval met het jaaroverzicht wat nu op de site staat.
Top 40 profiel van Lidwien [moderator]
Lidwien [moderator]  - 
@Sun & Snow top 50 Cadeautje, omdat dit jaar we 53 weken hebben.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
alle platen door? dat is nieuw voor mij maar zo te zine niet nieuw voor de site. gaan we troouwens van de ene logn stayer op #1 naar de anderen? stunten staat ook al een aantal weken netjes op #1benson moet echt door (@q promoot hem naar A) jvke mag nog even in de tip blijven die moet ook echt door. s10 stijgt ook door. de stop parade is echt goed te zien met longstayers <20 jason, blackbird, telykast, heb ik het mngo niet gehad over glantis&guetta. en the weekend gaat ook van 29>28>27... benieuwt naar de nieuwe ilse of deze wel de top in kan.
Top 40 profiel van Harry Denekamp
Harry Denekamp  - 
@Martijn - De zevende keer - voor het laatst op 31 december 2011
Top 40 profiel van Sun & Snow top 50
Sun & Snow top 50  - 
Waarom staat de top 40 al online…
Top 40 profiel van John
John  - 
Of is de track van Metejoor toch geflopt?
Top 40 profiel van John
John  - 
Geen plaat geflopt uit de tipparade ... dat is volgens mij nog nooit voorgekomen
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
Volgende week kan 2/3 van deze lijst worden vervangen , waar blijft de nieuwe Duncan Laurence ?
Top 40 profiel van Martijn Poortvliet
Martijn Poortvliet  - 
Slechts 3 binnenkomers. Kan me niet heugen dit eerder te hebben meegemaakt.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@ Sun & Snow de top 40 stond gisteren al online. En eindelijk Lady gaga in de tipparade
Top 40 profiel van Sun & Snow top 50
Sun & Snow top 50  - 
Het is nog steeds dodelijk saai hier in de tipparade, iemand enig idee wanneer dit hitcrisis weer stopt? En het lijkt er op dat Back To You, January Without You én Wat Wil Je Van Mij door zijn
Top 40 profiel van Ray Willems Willems
Ray Willems Willems  - 
Uniek 3 platen nieuw 3 verdwenen naar top 40
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Rustige tied. Goud oal enb nij veur elk en ain !