Tipparade

week 52 (24 december 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
27
30
2
Details Katnuf - Adem
302
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


26 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ik weet niet of andere hier ook een goed idee in zien zodat je dan eentip met zeg maar 31/32 tracks hebt want de alarmschijf is toch 99/100 keer door na 1 of 2 weken. ik weet allen niet hoe de piek verloop er dan uit ziet
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ik had eigenlijk wel een goed idee om wat meer doorstroming in de tip te krijgen: 2 alarmschijf plekken waar een alarmschijf kan binnen komen of ngo een weekje kan plakken op die plek in de tip komt dan een nieuwe track (wellicht schuiven andere tracks 1 plekje) als alle 2 de alarmschijf plekken bezet zijn gaat de oudste hit terug de tip in (wellicht wel op #1). dit betekend dan wel dat nadat de tip en top 40 al bekend zijn er nog aanpassingen gedaan worden. of Q moet de alarmschijf als leaken aan de stichting op dinsdag, en dan de alarmschijf plekken iedere vrijdag om 18:00 pas onthullen.
Top 40 profiel van Ray Willems Willems
Ray Willems Willems  - 
nou er zijn nog 3 kanshebbers voor de top 100 .. 132 17 7 12-11-2022 never gonna not dance again - pink 2022 120 19 9 29-10-2022 all by myself - alok x ellie goulding x sigala 2022 115 14 5 26-11-2022 made you look - meghan trainor 2022
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
nee er komt er nog eentje volgende week als het goed is wellicht dat die niks meer kan veranderen dan?
Top 40 profiel van Ray Willems Willems
Ray Willems Willems  - 
is dit dus de laatste voor 2022 en ook de top 40 is de laatste voor 2022 gezien de jaarlijst er al op staat
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Zie dat de stemlijst is aangevuld met de nieuwe van Ava Max en van Rondé. En gelukkig is Stone ook terug in de herkansing. Nu hoop ik dat deze artiesten volgende week in de Tipparade zullen belanden. Heb alvast fijne kerstdagen!
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Het wordt lost frequencies. Betreft een collega van. Q Music dus past mooi in het straatje
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
over kerst nummers gesproken waarom stonden veel bekende kerst nummers nooit in de tip/top 40? zoals driving home for chirstams en the most wonderfull time ect.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Verwacht dat Bel Mercy de nieuwe Alarmschijf gaat worden, is ook een grote TikTok-hit.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@ Vernon Nab dank je we zijn het een keer eens hahahahaha
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Bloody Mary zou duidelijk een logische tip zijn. Naast de Spotifynotering ook #3 op YouTube en Shazam.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@Samuel Duae Animae Cogitatiónes Dat komt door al die kerstnummers die hebben alle alledaagse muziek naar beneden of uit de lijst gedrukt na de kerst schiet ie omhoog.
Top 40 profiel van Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes
Samuel Duae Animae Cogitatiónes Duae Animae Cogitatiónes  - 
@Sander, Lady Gaga met Bloody Mary staat momenteel op 150 in de spotify lijst. Dat noem ik geen hit. Bovendien nul airplay. Waarom zou dit nummer in de tipparade staan. Een weekje #97 in de Single Top100. De lijst waar alles binnenkomt. In mijn ogen heel duidelijk geen verdiende tip.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@robin i k weet ook niet wat de tipparad eregels zijn voor RE's wel weet ik dat je voor de top 40 RE minstens plek #30 of een speciale rede (overlijden van artiest ofzo) nodig hebt eerder dit jaar kwam kate zonder tip terug en paar weken geleden was daar tom odel die laatste had ik al een aantal weken eerder in de tip gezet feit is wel dat eminem met een klein hitje van 2005 terug in de streaming is gekomen en al een paar weken in de stem lijst staat/stond voor de tipparade dus ik snap het ook even niet meer??? @erik golden horu is inderdaad top40 waardig en mag van mij ook gerust in de top 10 of 20 staan jvke kan zommaar een goede nieuweling zijn tussen de bekende artiesten want hero is ook zeker niet het slechte liedje wat je kan aanhoren. @erik R s10 mag ook zeker door van mij @arjan ze gaan january without you echt geen AS meer maken dat zou te gek voor worden zijn... hoewel er niet veel sops is bij de nieuwelingen misschien een podium voor sza?
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Hoor Je Mij van S10 is het lijflied van 3FM Glazen Huis actie voor het Vergeten Kind. Jammer dat dit nummer maar een paar plekken stijgt, zou toch gelijk in de Top 40 moeten staan? Verder is het nieuwe nummer van Sam Fender ook erg goed, maar toch maar één plekje omhoog? Hopelijk komende weken meer airplay en streaming. Verder zie ik in de stemlijst veel meer goede platen staan. Dit is mijn Stem Top 5 deze week: stemlijst 1 You are not alone - Tom Grennan | 2 I want it all - Duncan Laurence | 3 The fire within - Within Temptation | 4 Goldmine - Kovacs | 5 I Can't Wait - Tiësto & Solardo feat. Poppy Baskcomb.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@ Arjan Zwitselaar @ Rene Grotendorst dit roep ik al de hele tijd Zodra 1 van deze 3 een single uitbrengt Alarmschijf. En juist de Artiesten/nummers die wel wat promotie kunnen gebruiken die doen zo nooit. Jaren 90 begin 2000 Artiesten worden sowiezo altijd geweerd . Met enkele uitzondering zoals Pink. zo blijf je steeds in hetzelfde kringetje zitten. Maar ik hoop dat ze Ava Max weer eens een Alarmschijf willen geven
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Hebben vorige week Flemming gehad dus nu is Davina weer aan de beurt met een alarmschijf #sarcasm
Top 40 profiel van René Grotendorst
René Grotendorst  - 
Marco, Q-Music zal het niet durven om Within Temptation eindelijk weer eens aan een hit te helpen...
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
10 jaar oud of niet als je veel streaming krijgt en het nummer is populair dan zou dat niks uit moeten maken.
Top 40 profiel van Robin van der Veen
Robin van der Veen  - 
@Sander Bloody Mary is natuurlijk al een 10-jaar oude track dus denk dat ze die niet in de Tip laten maar, mocht het genoeg zijn, enkel de Top 40 in laten á la Kate Bush. Al is de regelgeving daarin soms verwarrend want Bohemian Rhapsody maakte een paar jaar geleden ook een re-entry in de Tip...
Top 40 profiel van Marco
Marco  - 
Within Temptation met 'The Fire Within' een optie voor de alarmschijf?
Top 40 profiel van Erik
Erik  - 
Geen nieuwe nummers in de tip, ook niet die van Ava? Before You mag ook wel eens door, Transmission een lekkere oldskool dance track die door mag en Golden Hour verdient het ook door te gaan. Ik hoop ook dat een van de nummers van SZA hier voet aan de grond krijgt na de kerst, Nobody Gets Me is wel alarmschijfmateriaal, hoewel Kill Bill populairder is.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
aantal platen voor het archief mar er schieten er 2 uit: oi aint worried en words de andere gaan vast zakken naar het onderste 5 regionen... ik dnek dat dit deze week echt een makkie is met het doorschuiven naar de ldl
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
??? stunten nog op #1 terwijl de streams terug lopen had benson daar verwacht de nummer #3 had door gekund. jammer dat de #12 maar een plekje gewonnen heft gaat hij de lijst dus niet halen met zijn debuut single (Terwijl zijn volgende met gerrix al in de ldl staat) gaat davina toch ngo volgende week de ldl in? is dit nou een 'kerst' nummer of niet? let go er in maar lady gaga niet? hij kwam gisteren op #40 binnen in de st40 en gelijk hier op #19 en airplay geloof ik niks van. jason derulo echt een recoor dmet na 8 weken de hoogste positie behalen as #20. s10 mag hoger. the weekend record met in de 2de week naar #28 stijgen? 4 entry's in de tip dus 4 exits waarvan 2 zeker door zijn eentje vrij zeker van niet en eentje zeker van niet, call it love en Flemming zijn beide sws door.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Nog steeds geen Lady Gaga met Bloody Mary
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
naait veul nijs moar in jannewoarie gaait de riesen bezzem der weer deur denk ik de Zwadde of naait mien jong?